b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kiváló hétvégét zárt a statisztikai rendszerünk!

Az előző héten érkeztünk azzal a bejelentéssel, hogy a statisztikai rendszerünk ismételten több sportággal, illetve kibővült labdarúgó bajnokságok listájával egészül ki! Ennek az előfizetőink nagyon örültek, hiszen többen próbáltak minket meggyőzni arról, hogy a covid által kialakított helyzetben is térjünk vissza az eredeti felálláshoz. Az első hét pedig ismét remekül sikerült és példának okáért a LaLigában tíz bajnoki mérkőzésből négyen is sikerült meghatároznunk a pontos végeredményt, ráadásul összességében +29 egységnyi profitra tettünk szert átlagos egy egységes téteken. 


A hétvége legnagyobb profitját a holland bajnokság hozta, ahol példának okáért a Sittard – Feyenoord mérkőzés végeredményét (1-3) is behúztuk 11.00-ás szorzón. A liga összességében +34.48 egységnyi profittal zárt! A rendszerünk A 2020. januárjától az Expected goals “xG” (várható gólszámadat) számításainknak köszönhetően egyszerűbb, átláthatóbb és érthetőbb lett az előfizetőink számára a sportfogadás.  

2020. januárja óta +900.138 egységnyi nettó profitot ért el a rendszerünk, átlag egy egységes téteken!

Igényelje Ön is a prémium szolgáltatásunkat! Vegye igénybe a statisztikai rendszerünket és élvezze a statisztikai rendszerünk által adott “előnyöket”, amelynek segítségével még sikeresebb sportfogadó lehet Önből is!

Jól dönteni kifizetődő!

Mi segítünk Önnek a sportfogadásban és velünk könnyebben elérheti a céljait! Váltson prémium előfizetésre és élvezze az általunk szolgáltatott adatok, ajánlások és elemzések előnyét!

0
%d bloggers like this: