b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kisebb változással készülünk

Novembertől a “SINGLE” tippcsomagunk megszűnik!

Ennek első számú oka, hogy a “Részletezz és nyerj!” prémium csomagunk ugyan arra az elvre épül és többször szerepelt a részletezős tippadásunkban a “SINGLE” választásunk. Ezért arra a döntésre jutottunk a kollégákkal, hogy a “SINGLE” csomagot átmenetileg felfüggesztjük, tehát nem lesz elérhető sem az előfizetés menüpontban, sem tippadásunkban!

Ami a következendőkben viszont elérhetővé válik a “Nagy szorzós” tipp csomag, amely kínálat függvényében napi több szelvényt is tartalmazhat! A csomag lényege igazából, hogy két vagy több mérkőzést variálunk össze, ahol a minimum odds 2,00 de akár 50,00 is lehet. A csomag erőssége a továbbiakban, hogy nem csak egy szelvény kerül megosztásra amikor bőséges a kínálat, hanem több és mivel a kombinációs szelvényeket előnyben részesítjük ezért többször egy két mérkőzésből álló szelvény mellé, készítünk egy 3/5-s, vagy 3/4-es kombinációs szelvényt is! 

Összességében tehát ami változik, hogy a “SINGLE” csomagunk megszűnik!

Viszont helyére a “Nagy szorzós” csomag kerül. Míg az “All in” csomagunkba bekerül a “SINGLE” csomag helyére a “Részletezz és nyerj!” prémium csomagunk (sokak örömére)!

Reméljük, hogy ezzel a változással tovább fokozzuk a csatlakozási kedveteket és bízunk benne, hogy egyre többen fogtok bizalmat szavazni nekünk!

0
%d bloggers like this: