b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kínai Szuperliga : Wuhan Zall – Hebei – 09/25 14:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő :14:00

A mostani tipp csak és kizárólag statisztikai adatok készült el, ugyanis a Wuhan Zall hazai pályán nagyon gólerős, ám döntő többségben a csapat csak a második félidőben képes gólt szerezni. A Hebei védelemről elmondható viszont, hogy idegenben nagyon pontatlan és ennek okán óriási érték lehetne akár a gólváltásban is, ám ennek a szorzója mindössze 1.66-os értéket mutat és öt egységgel nem mernénk egy kínai mérkőzésre fogadni. A statisztikai adatok alapján egyébként 1-1-es döntetlenre van leginkább esély és a csapatok egymás elleni eredménye is alátámasztja azt az elvárásunkat, hogy itt ma egy szoros találkozóra lesz kilátás. Annyi biztos, hogy a Wuhan egy második félidős csapat, úgyhogy alacsony téttel ugyan, de rizikót vállalunk a mérkőzésen és a Wuhan második félidei góljára ajánlunk fogadást!

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Wuhan Zall gólt szerez a 2. félidőben)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: