b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kínai Szuperliga : Jiangsu – Guangzhou – 09/24 12:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 12:00

Az első elemzésünk esetében leginkább a statisztikai adatokra hagyatkoztunk és az xG számításaink szerint a mérkőzésen 1-2-es eredményre van reális esély. A Jiangsu hazai pályán 2-3-1-es mutatóval rendelkezik és döntő többségben minden találkozón lőtt legalább egy gólt a csapat, ám az összképet látva szinte minden egyes mérkőzésén kapott is legalább egy találatot a házigazda. A mai vendégük pedig a Guangzhou lesz, akik eddig magabiztos teljesítménnyel vezetik az “A” jelzésű csoportot és 12 mérkőzésükből 10 alkalommal diadalmaskodni tudtak. Idegenben a csapat mérlege 5-1-0, viszont látható, hogy ezeken a mérkőzéseken a kapott gólok 60%-t itt hozta össze a csapat. A felek nem is olyan rég találkoztak egymással és akkor 2-1-es Guangzhou siker született. A csapatokhoz annyit megjegyeznénk, hogy a hazaiak keretét az Interből érkező Eder, az Atletico Madridban és szintén az Interben is szereplő Miranda, illetve a Sahtar Donyeck egyik régi kiválósága Alex Teixeira  erősíti. A vendégek keretében a Barcelona csapatából érkező Paulinho, a gólerős Elkeson, illetve a török és portugál bajnokságban is igencsak kiváló eredményekkel rendelkező Talisca alkotja. Paulinho és Elkeson immáron 14 gólnál tartanak, míg az Eder, Teixeira duó 12 gólt hozott már a mai házigazdáknak. Egyszóval mindkét oldalon vannak olyan játékosok, akik képesek lehetnek gólt szerezni. A felállás alapján 1,68 és 2,31 a két együttes várható gólszámadata, tehát a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció is igencsak magas százalékban várható. A mostani bajnokságot leszámítva, a felek az előző évben kétszer találkoztak egymással és akkor is mindkét alkalommal “zöldült” a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció is. Mi most nem bonyolítjuk meg a tippünket és szimplán csak a gólváltásra ajánlunk fogadást, ugyanis a hazaiak hat lejátszott mérkőzésén mindössze három alkalommal zártak 2.5 gól felett.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.70 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: