KHL : Szalavat UFA – Avtomobiliszt Jekatyerinburg

Az ötletadó rovatunk ma is két résszel jelentkezik és elsőként egy KHL mérkőzésre gondoltunk, ahol már a 4. fordulónál tartanak a rájátszásban a csapatok.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
88 nyertes – 47 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma sikerül nyerni a hazaiaknak, vagy Avtomobiliszt Jekatyerinburg kiegyenlíti a különbséget? (Fotó:Getty Images)

I Szalavat UFA – Avtomobiliszt Jekatyerinburg I

A találkozón az előző fordulóban is zöldült a megosztásunk és ma is hasonló eredményekre számolnánk. Ami látható volt az előző három találkozón, hogy egyik fél sem a vakmerő támadásokat részesíti előnyben és inkább a biztos védekezésre koncentrálnak. A másik kulcsfontosságú tényező is látható volt és leszűrhető is egyben, hogy emberelőnyben mindkét együttes igencsak gyengén teljesít.

Három fordulót követően az UFA vezet 2-1-re és ma 3-1-re is módosíthatják az eredményt. A három mérkőzés alatt mindössze 6 gól esett, úgyhogy ma sem számolnánk nagy gólszórásra.

Előző mérkőzésen is az első 10 perces fogadást favorizáltuk és most sem tennénk másként. Nagy esély lakozik ebben az opcióban, ráadásul “csak” 10 percet kell izgulni a találkozón. 50-50%-s opcióról beszélünk, ahol a gólszámra ajánlunk fogadást. Előző mérkőzésen is a 2. harmadban esett az első találat és most sem számolnánk azzal, hogy azzal, hogy az első harmadban nagy adok-kapok lenne. Úgyhogy alacsony téttel megpróbáljuk ismét az “Első 10 perces” fogadást, ahol a 0,5 gól alatti opciót favorizáljuk.

 Szalavat UFA – Avtomobiliszt Jekatyerinburg (15:00) 
Tipp:Kevesebb, mint 0,5 gól(Első 10 perc) odds:1,68 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021