b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

KHL : Metallurg Magnyitogorszk – Ak Barsz Kazany – 14:00

Véleményem szerint tovább tart a Barsz Kazany remeklése és ismét nyerni tudnak a Metallurg ellen. (Fotó : Getty Images)

A KHL jégkorongliga már tegnap megjelent a munkámban és innentől kezdve rendszeresen fogom favorizálni a liga mérkőzéseit. A mostani találkozó igencsak izgalmasnak ígérkezik, hiszen a Metallurg a rossz szezonkezdés ellenére egy masszív csapatnak számít, főleg hazai pályán.A hazaiak tehát roppantul gyengén kezdték el a szezont, hiszen 8 forduló után mindössze 2 győzelmük van, ami nem mondható erősnek. A mostani riválisuk az erőviszonyoknak megfelelően kezdte el az idényt és 6 mérkőzést követően 5 győzelmük van és egyedül a CSZKA Moszkvától kapott ki az együttes egy szoros 3-2-s mérkőzésen.

A statisztikai adatok alapján a Metallurg mérkőzésenkénti 1,75-s gólátlaggal rendelkezik, míg a Barsz Kazany 3,83-s átlagot ért el a mérkőzésein.

Véleményem szerint tovább tart a Barsz Kazany remeklése és ismét nyerni tudnak a Metallurg ellen. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy a formai különbségek alapján a Barsz Kazany sikere várható, ráadásul tot van az a tényező, hogy az együttes remekül védekezik és a támadósoruk igencsak erős, hiszen 23 gólt szereztek ami a 2. legjobbnak minősül a keleti konferencia csoportban. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és ugyan a Metallurg 2-0-0-2-s mérleggel rendelkezik hazai pályán én nem hinném, hogy megfognák ezt a “száguldó” Barsz Kazanyt. Annyi szent, hogy szoros mérkőzésre lesz kilátás, viszont a Barsz Kazany az egymás elleni mérkőzéseket tekintve legtöbbször nyerni szokott és ezt 09.13.-án az idei szezonban is megtette már az együttes a Metallurg ellen. Úgyhogy bízok ismét bennük és 1,91-s szorzóért cserébe szerintem hatalmas érték van a sikerükbe, amit alacsony téttel ajánlok fogadásként.

Metallurg Magnyitogorszk – Ak Barsz Kazany Fogadási Határidő : 14:00
Tipp : Ak Barsz Kazany (A mérkőzés győztese) odds: 1,91 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: