b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

KHL : Lokomotiv Jaroszlavl – Vityaz Podolszk – 18:00

A KHL jégkorongliga közeledik a 10. fordulójához és most két olyan csapat mérkőzik meg egymással akik egymással rendre izgalmas mérkőzéseket alakítottak ki az elmúlt időszakban.A vendégek remekül kezdték meg a szezont, hiszen hét mérkőzést követően 4-2-0-1 a mérlegük, míg a hazaiak 3-0-0-3-s mutatóval rendelkeznek. Ami látható, hogy a Vityaz támadói igencsak jó formában vannak és ha megfigyeljük a 7. fordulóra lebontott mutatókat, akkor elmondható, hogy a vendégek szerezték az adott időintervallum alatt a legtöbb gólt, ami igencsak beszédes. A Lokomotív hat forduló után 17:19-s gólkülönbséggel rendelkezik és lényegében erre épül a mai elemzés, hiszen egy over opcióban vélhetően nagy érték “lakozik” a mérkőzésen.

A hazai együttes 6,0-s, míg a vendégek 4,4-s gól/mérkőzés átlaggal rendelkeznek. 

Hazai pályán lép jégre a Jaroszlavl, vajon képesek lesznek meglepni a remek formában lévő Vityaz Podolszkot? (Fotó : Getty Images)

Ami a favorizált opciót illeti, én most a 4,5 gól feletti opciót néztem ki a kínálatból. Ennek egyik nagy előnye, hogy ha a bet365 fogadóportálon fogadunk a mérkőzésre, ott a hosszabbítás is beleszámít az összesített gólszámba. Márpedig, ha a mérkőzésen két-két gólt szereznek a csapatok, akkor hátra is dőlhetünk, hiszen zöldült a megosztott opció. Egy szó, mint száz eddigi fordulókat tekintve mindkét csapat képes volt legalább két gólt szerezni, ami bebiztosítja a megosztott ajánlást. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a vendégek a jelenlegi mutatókat tekintve az egyik legjobb teljesítményű támadósorával rendelkeznek, akik szép számmal termelik a gólokat, ám a Jaroszlavl a CSZKA Moszkvának is két gólt ütött. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem képes lesz mindkét fél két-két alkalommal betalálni, amely alapján könnyen nyertes lehet a megosztott 4,5 gól feletti opció is.

Lokomotiv Jaroszlavl – Vityaz Podolszk Fogadási Határidő : 18:00
Tipp : Több , mint 4,5 gól (Összesített gólszám – Hosszabbítással) Odds : 1,60

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: