b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

KHL : Lokomotiv Jaroszlavl – Ak Barsz Kazany – 18:00

Véleményem szerint tovább tart a Barsz Kazany remeklése és ismét nyerni tudnak a Metallurg ellen. (Fotó : Getty Images)

A mai nap első elemzése egy KHL találkozóról kerül megosztásra. A mostani mérkőzés egy közös publikáció keretei között kerül megosztásra.


A tegnapi nap folyamán több meglepetéseredmény is született a ligán belül és a mostani mérkőzés sem tartozik a kiszámíthatóak közé. Ennek ellenére bizakodó vagyok, hiszen a Barsz Kazany a mostani formájában jóval esélyesebb a győzelemre a Lokomotiv Jaroszlavl otthonában. A vendégek vezetik a keleti konferenciát, míg a hazaiak a nyugati konferencia 11. helyén tanyáznak.

Az Ak Barsz Kazany 13 fordulót követően 11-0-0-2-es mutatóval áll, míg a házigazdák 5-0-0-8-as mutatót tudhatnak magukénak.

Véleményem szerint tovább tart a Barsz Kazany remeklése, ám a gólokban is van érték, amelyeket biztonságosabbnak érzek látva a statisztikai mutatókat. (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti ki-ki mérkőzésre számítok, ám a Barsz Kazany teljesítménye engem jobban meggyőzött, mint a hazaiaké. A Lokomotiv egyébként hazai pályán nem áll rossz statisztikával, hiszen 4-0-0-4 a csapat mérlege, ám az Ak Barsz Kazany a szezon előtt 4-2-re verte őket. A hazai mutatókat megnézve a Lokomotiv eddig egy mérkőzést leszámítva a Jokerit Helsinki ellen, minden egyes mérkőzésén legalább 2 gólt szerzett. Az Ak Barsz Kazany pedig minden egyes idegenbeli mérkőzésén elérte ezt a 2 gólos határt. Ezért leginkább a statisztikai adatokra hagyatkoztam és bízom benne, hogy egy kiélezett mérkőzésen, ahol vélhetően a Barsz Kazany fog győzni születik 5 gól. Abban az esetben, ha mindkét együttes szerez 2-2 gólt már nyertünk, hiszen tudhatjátok, hogy a jégkorong elemzések esetében csak hosszabbítással együtt érdemes fogadni, tehát ahol rendes játékidő szerepel az opció mellett ne fogadjatok a most megosztott “C” kategóriás opcióra.

Lokomotiv Jaroszlavl – Ak Barsz Kazany Fogadási Határidő : 18:00
Tipp : 4,5 gól felett (Összesített gólok) odds:1,65 Tét : “C” kategória 2 egység Prémium előfizetők
Tipp : 4,5 gól felett (Összesített gólok) odds:1,65 Tét : “C” kategória 2,5 egység Gold előfizetők

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: