b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kézilabda VB: Tunézia – Egyiptom

Ötletadó rovatunk ismét jelentkezik méghozzá egy kézilabda találkozóra gondoltunk, ahol igazából a sok szempontból érdekelt és még némileg motivált egyiptomi válogatottban lehet érték..


I Tunézia – Egyiptom I

 A párosításban a két ország közti presztízs “harcon” kívül Tunéziának már teljesen mindegy ez a mérkőzés, míg az egyiptomiaknak még van esélye akár a negyedik helyen is végezni. Ez annyiban változtat a tényezőn, hiszen, ha negyedik helyen végeznek, akkor akár olimpiai selejtezőcsoport helyezést is elérhet az együttes. Az IHF elnöke pedig az egyiptomi Hasszan Mustafa és látható az is, hogy igencsak érdekes bírói döntések kísérik az egész VB-t. A másik motivációs tényező az egyiptomiaknak, hogy ha ma nyernek 5-6, vagy akár több góllal akkor ténylegesen nagy esélyük lehet, hiszen a magyarok a norvégokkal mérkőznek meg és egy nagyobb arányú vereség esetén ott lehet a továbbjutásuk a magyarok kezében. Mindenesetre először az egyiptomi csapatnak kell teljesíteni így nekik nincs okuk a “matekra”. Apait-anyait bele kellene adni ezért érdemes lehet megpróbálni az általunk megosztott opciót, amiben mi arra gondoltunk, hogy az egyiptomi csapat már az első félidőben vezetheti a találkozót. Ehhez igazán nem kell sok mindent fűzni, ha ténylegesen akarnak valamit, akkor nem az utolsó 10-15 percre kell hagyniuk az erejüket, hanem már a mérkőzés elejétől nyomniuk kell és amit láthattunk az egész VB-n, erőnlétileg ez az egyiptomi keret rendben van, úgyhogy szerintünk nyomni fognak és ezáltal már az első félidőben is náluk lehet az előny, amire jelenleg 1,58-s szorzóért lehet fogadást kötni a Bet365 fogadóportálon keresztül.

Tunézia – Egyiptom (15:30)
Tipp:Egyiptom (1. félidő eredmény) odds:1,58 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: