b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kézilabda VB: Norvégia – Magyarország

Ötletadó rovatunk ismét jelentkezik méghozzá ismételten egy kézilabda találkozóra gondoltunk, ahol a magyar kézilabda válogatottra lenne érdemes fogadást kötni, hiszen nem kaphatunk ki sok góllal a norvégoktól, mert még veszélyben lehet a végén az a bizonyos 4. pozíció..


I Norvégia – Magyarország I

 Az elemzés írása közben figyelemmel követve az egyiptomi mérkőzést az a gondolat járt a fejünkben, hogy várhatóan a magyar csapat is számolgat fejben. Ha szerencsénk van a végét elrontják az egyiptomiak mindenesetre a mostani norvégok elleni találkozón inkább a védekezésünkre kellene helyezni a hangsúlyt és maximum 4-5 gólos vereséggel zárni. Nehéz mérkőzés vár a csapatra, viszont véleményünk szerint lesz annyi akarat és erő ebben az együttesben, hogy képesek legyenek végig partiban maradni. Erre képesek voltak akár a dánok, akár a svédek ellen is, hiszen a csapat mindössze 3-3 ponttal maradt alul ezen csapatokkal szemben. Ha ma is így teszünk nyert ügyünk van! Ezért mi úgy érezzük, hogy egy +6,5 hendikep opció mellett ismételten a Bet365 fogadóportálon keresztül érdemes lehet egy kisebb tétet kockáztatni a magyar válogatottra és reméljük, hogy a fiúk megtartják a negyedik helyet!

Norvégia – Magyarország (18:00)
Tipp:Magyarország +6,5 gól (Gólszám hendikep) odds:1,52 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: