Kézilabda VB: Németország – Franciaország

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Ötletadó rovatunk ismét jelentkezik és egy kézilabdamérkőzést szemeltünk ki elsőként. Két “top” csapat fog egymással találkozni, méghozzá Németország és Franciaország legjobbjai mérettetnek meg..


I Németország – Franciaország I

A mérkőzésre gyakorlatilag több érvünk is van. Első az, hogy a németeknek kötelező menni, hiszen az előző mérkőzésen az oroszokkal 22-22-s mérkőzést játszottak. A második érv, hogy ennek a mérkőzésnek köszönhetően kaptunk egy olyan alacsony “line-t” amire érdemes overrel fogadni. Egyik csapat sem a védekezéséről híres, ezt a németek az oroszok elleni “elalvással” viszont keresztbe húzták. Mindent egybevéve ma a franciáknak sem mindegy,hogyan is végeznek, hiszen sokkal jobb lenne számukra is az első pozícióból várni a folytatást a VB-n. Az első két hely egyértelműen a két fél közt fog eldőlni, bár még az oroszok bekavarhatnak. Egy szó, mint száz ma egy parázs mérkőzésen, szép megmozdulások közepette várnánk egy over opciót. Elnézve a két csapat játékosállományát, illetve az előző eredményeit egyértelmű , hogy nem egy unalmas 60 perc elé nézünk. Ezért ötletadóként ugyan, de fogadást kötünk az 50,5 gól feletti opcióra. A VB-n eddig mindkét csapat 2-2 alkalommal 30 pont felett zárt, míg a franciák a brazilok elleni nyitómeccsen játszottak egy 46 gólos találkozót, míg a németek a fentiekbe említett oroszok elleni 22:22-s döntetlen után zártak egyedül 51 gól alatt. Reméljük, hogy ma kiszakad mindkét oldalnál a gólzsák és 26, 27 gól körül zárnak a felek.

Németország – Franciaország (20:30)

Tipp:Több, mint 50,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,58 Ötletadó max 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0