b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kézilabda VB: Németország – Franciaország

Ötletadó rovatunk ismét jelentkezik és egy kézilabdamérkőzést szemeltünk ki elsőként. Két “top” csapat fog egymással találkozni, méghozzá Németország és Franciaország legjobbjai mérettetnek meg..


I Németország – Franciaország I

A mérkőzésre gyakorlatilag több érvünk is van. Első az, hogy a németeknek kötelező menni, hiszen az előző mérkőzésen az oroszokkal 22-22-s mérkőzést játszottak. A második érv, hogy ennek a mérkőzésnek köszönhetően kaptunk egy olyan alacsony “line-t” amire érdemes overrel fogadni. Egyik csapat sem a védekezéséről híres, ezt a németek az oroszok elleni “elalvással” viszont keresztbe húzták. Mindent egybevéve ma a franciáknak sem mindegy,hogyan is végeznek, hiszen sokkal jobb lenne számukra is az első pozícióból várni a folytatást a VB-n. Az első két hely egyértelműen a két fél közt fog eldőlni, bár még az oroszok bekavarhatnak. Egy szó, mint száz ma egy parázs mérkőzésen, szép megmozdulások közepette várnánk egy over opciót. Elnézve a két csapat játékosállományát, illetve az előző eredményeit egyértelmű , hogy nem egy unalmas 60 perc elé nézünk. Ezért ötletadóként ugyan, de fogadást kötünk az 50,5 gól feletti opcióra. A VB-n eddig mindkét csapat 2-2 alkalommal 30 pont felett zárt, míg a franciák a brazilok elleni nyitómeccsen játszottak egy 46 gólos találkozót, míg a németek a fentiekbe említett oroszok elleni 22:22-s döntetlen után zártak egyedül 51 gól alatt. Reméljük, hogy ma kiszakad mindkét oldalnál a gólzsák és 26, 27 gól körül zárnak a felek.

Németország – Franciaország (20:30)

Tipp:Több, mint 50,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,58 Ötletadó max 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: