Kézilabda VB: Magyarország – Egyiptom ötletadó

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Az ötletadó rovatunk harmadik, egyben zárófejezetében egy kézilabda mérkőzésre gondoltunk, ahol hazánk válogatottjának mérkőzésére tennénk ajánlást.. Hogy mire is gondoltunk? Lássuk..


I Magyarország – Egyiptom I

A találkozóval kapcsolatban sok kérdés felmerült bennünk. Mire lesz képes a magyar támadósor, a kiváló védekezéssel ellátott Egyiptomiak ellen. Inkább ráállunk mi is a keményebb védekezésre, avagy végig megpróbáljuk nyomás alatt tartani az ellenfelet. Balogh kiválásával ez nem lesz olyan egyszerű, hiszen a sérülése miatt kénytelen lesz kihagyni a hátrelévő csoportmérkőzéseket. Most pedig nagy szerep hárul Nagy, Ancsin és Lékai trióra, de igazából az egész csapatra. A mostani mérkőzésen szerintünk a védekezés lesz az alap, hiszen itt nem gyengült a csapat. A felállt egyiptomi “fal” ellen támadásban lassabbak lehetünk Balogh kiválásával, de így továbbra is ott lesz a kényszer, hogy távolabbról próbálkozzanak a klasszis játékosaink. Ami jó lehet, hogy ilyenkorra már a csapatok fejben és erőben is kezdenek fáradni. Illetve nem felejthetjük el azt sem, hogy az Egyiptomiak trénere igencsak jól ismerheti már a magyar játékosokat, hiszen D. Davis a vendégek trénere. Ami másik érdekes adat, hogy az egyiptomiak remekül helyt álltak a mienknél jóval erősebb svéd támadások ellen is, hiszen 27 gólt kaptak mindössze és eddig mindhárom találkozójukon 28. vagy kevesebb góllal zártak. A mieink gyengültek támadásokban és szerintünk a mai találkozón egy under opció alakulhat ki a főként védekezésre koncentráló meccsből. Remélhetőleg az egyiptomiak is a védekezésre fognak inkább koncentrálni, ha pedig így lesz akkor bőven a mi általunk meghatározott line alatt fognak zárni a csapatok. Egyébként az egyiptomi csapat a most megadott 53,5 gól alatti érték alatt zárt mindhárom mérkőzésén!

Magyarország – Egyiptom (18:00)

Tipp:Kevesebb, mint 53,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,59 Ötletadó max 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0