b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kézilabda VB: Magyarország – Egyiptom ötletadó

Az ötletadó rovatunk harmadik, egyben zárófejezetében egy kézilabda mérkőzésre gondoltunk, ahol hazánk válogatottjának mérkőzésére tennénk ajánlást.. Hogy mire is gondoltunk? Lássuk..


I Magyarország – Egyiptom I

A találkozóval kapcsolatban sok kérdés felmerült bennünk. Mire lesz képes a magyar támadósor, a kiváló védekezéssel ellátott Egyiptomiak ellen. Inkább ráállunk mi is a keményebb védekezésre, avagy végig megpróbáljuk nyomás alatt tartani az ellenfelet. Balogh kiválásával ez nem lesz olyan egyszerű, hiszen a sérülése miatt kénytelen lesz kihagyni a hátrelévő csoportmérkőzéseket. Most pedig nagy szerep hárul Nagy, Ancsin és Lékai trióra, de igazából az egész csapatra. A mostani mérkőzésen szerintünk a védekezés lesz az alap, hiszen itt nem gyengült a csapat. A felállt egyiptomi “fal” ellen támadásban lassabbak lehetünk Balogh kiválásával, de így továbbra is ott lesz a kényszer, hogy távolabbról próbálkozzanak a klasszis játékosaink. Ami jó lehet, hogy ilyenkorra már a csapatok fejben és erőben is kezdenek fáradni. Illetve nem felejthetjük el azt sem, hogy az Egyiptomiak trénere igencsak jól ismerheti már a magyar játékosokat, hiszen D. Davis a vendégek trénere. Ami másik érdekes adat, hogy az egyiptomiak remekül helyt álltak a mienknél jóval erősebb svéd támadások ellen is, hiszen 27 gólt kaptak mindössze és eddig mindhárom találkozójukon 28. vagy kevesebb góllal zártak. A mieink gyengültek támadásokban és szerintünk a mai találkozón egy under opció alakulhat ki a főként védekezésre koncentráló meccsből. Remélhetőleg az egyiptomiak is a védekezésre fognak inkább koncentrálni, ha pedig így lesz akkor bőven a mi általunk meghatározott line alatt fognak zárni a csapatok. Egyébként az egyiptomi csapat a most megadott 53,5 gól alatti érték alatt zárt mindhárom mérkőzésén!

Magyarország – Egyiptom (18:00)

Tipp:Kevesebb, mint 53,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,59 Ötletadó max 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: