b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kézilabda VB: Dánia – Magyarország

Ötletadó rovatunk harmadik részében a magyar válogatott mérkőzésére készülünk, ahol a házigazda és egyben eddig veretlen Dániával mérkőzünk meg. Lenne számodra is egy érdekes ötletünk, figyelj…


I Dánia – Magyarország I

A két csapat a kontinenstorna előtt találkozott egymással kétszer is. Elsőként 33-19, majd másodjára egy 25-28-s eredményt sikerült elérnünk a dánok ellen.Az utóbbi talán már beszédesebb mérkőzés volt, hiszen teljes kerettel állt fel a csapatunk. Ma viszont már vannak sérültjeink és vannak kulcsfontosságú hiányzóink. A dánok keretében szinte semmi sérülés nem történt és látható, hogy élvezik a körülöttük zajló felhajtást, hiszen hazai publikum előtt léphetnek ma is pályára méghozzá a jól megszokott herningi Jyske Bank Boxen csarnokban. A magyaroknak nem lesz egyszerű dolguk, de ezt talán nem is kell részletezni. Igazából egyértelmű favoritja a meccsnek a dán csapat, de ma nem itt kerestük az esélyeket, hanem a gólokban. A magyarok a torna egyik meglepetései közé tartoznak a gólszerzést tekintve, hiszen a nyitófordulót követően (25), minden találkozón 30, vagy több góllal zárt a csapat. Angola ellen 34, Katar 32, Egyiptom 30 és végezetül Svédország ellen 30 góllal zártunk. Ez igencsak beszédes adat, ráadásul látható, hogy a dánok eddig egyetlen egy nehéz mérkőzést játszottak azt is a norvégok ellen, amit nyertek 3 góllal, viszont 26 gólt kaptak is. Egyértelmű volt, hogy a csoportját ilyen könnyedén fogja nyerni a csapat és most is ez várható, viszont a magyarok támadásokban ismét ott lehetnek, hiába a sérültek a csapatunk továbbra is gólerősen játszik és nem mellesleg ma küzdeni kellene mindenkinek az utolsó leheletéig. Reméljük, hogy beleadnak apait és anyait a fiúk és így megnehezíthetjük a házigazda sorsát. Ezért egy 53,5 gól feletti opcióra érdemes lehet fogadást kötni, hiszen a hazai oldaltól várható legalább 29-30 gól , míg a mieinktől is várható 25-26 gól. Ebben bízunk és reméljük, hogy meglephetjük a hazai együttest!

Dánia – Magyarország (20:30)

Tipp:Több, mint 53,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,69 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: