b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kézilabda VB: Ausztria – Dánia

A mai ötletadó rovatunk második felvonásában is egy kézilabdameccsre készültünk. Ahol a házigazda dánok játszanak ismét a szomszédainkkal. Gyakorlatilag az esélyek adottak a találkozón, de lenne erre a találkozóra is egy ötletünk..


I Ausztria – Dánia I

A mérkőzés egyértelmű esélyesei a dánok, akik ismét hazai publikum előtt léphetnek pályára Herning városában. Összességében nehéz érvet felhozni az osztrákok mellett, hiszen, mint keretben, mint játéktudásban bőven a dánok az értékesebbek és ügyesebbek. Ugyan szüksége lenne minden egyes pontra az ausztriai válogatottnak, ennek ellenére tegnapi mérkőzéseket látva nem sok esélyt adunk nekik. Egy jóval gyengébb norvégok ellen 10 góllal maradtak alul, illetve a Chile elleni 8 gólos vereség mellett sem lehet elmenni szó nélkül. A dánok hengerelnek és mi ennek örülünk, hiszen a Long Term fogadásaink egyik fő esélyese a dán együttes. A csapat legutóbb 12, azt megelőzően 14 és 23 gólos előnnyel zárt az ellenfelekkel szemben. Az osztrákoknak ugyan menni kellene, viszont, jó hír lehet számukra, hogy Tunéziával még csak most fognak találkozni, illetve a tunézokra sem vár “gyalog galopp” mérkőzés. Röviden tömören mi úgy érezzük, hogy ma is parádézhatnak a hazaiak, akiknek a mérkőzésein rendre óriási ováció, szurkolás és szinte telt ház uralkodik. Most is minden esélyük adott, ráadásul látható, hogy a dán hálóőröknek roppantul nehéz gólt szerezni. Ezért bízunk benne, hogy ma is legalább 8 gólt tesznek az osztrákok és önmaguk közé és erre kötnénk fogadást.

Ausztria – Dánia (20:45)

Tipp:Dánia-7,5 gól (Gólszám hendikep) odds: 1,53 Ötletadó max 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: