Kézilabda ötletadó: Leipzig – Magdeburg

Ötletadó rovatunkat egy kézilabda találkozóval folytatjuk, ahol az “underdog” szerepeben lévő Leipzigben láttunk némi fantáziát. Egyrészt hazai pályán szerepelnek, másrészt a Magdeburg ellen mindig jól szerepelnek hazai színekben.


I Leipzig – Magdeburg I

 Őszinték leszünk nem értjük ezt a magas szorzót a hazai csapat esetében. Egyik fél sincs kiváló formában, ráadásul a hazaiak többször megnehezítették már a Magdeburg sorsát. Egyrészről a vendégeknek nem igazán megy idegenben, másrészről ha megfigyeljük a hazai statisztikákat látható, hogy a legutóbbi négy mérkőzésen rendre pontot szereztek, de a Flensburg ellen is 20:21, Kiel ellen 24:25-el zártak. A legutóbbi “randevún” ebben a felállásban a felek 22:23-al zártak, de ezt megelőzően is 24:24, 29:31 és 26:25-s eredmények születtek. Úgyhogy mi nem gondolnánk, hogy ma is sok gólt tennének a vendégek a két csapat közé, illetve a hazaiak szorzója folyamatosan esik. Ezért egy +2,5 gól hendivel érdemes megrakni alacsony téttel a Leipziget és nem elhanyagolható tényező az sem, hogy a Lipcse egy felfelé ívelő pályán halad és sorozatosan egyre szorosabb mérkőzéseket alakít ki, mint hazai pályán, mint idegenben. Úgyhogy akár egy meglepetés is benne lehet a mai meccsbe.

Leipzig – Magdeburg (19:00)

Tipp:Leipzig +2,5 gól (Gólszám hendikep) odds: 1,60 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.