b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kézilabda ötletadó: A Veszprém és a Szeged is a pályán!

Hétvégén mindkét bajnokaspiráns klub a Bajnokok Ligájában vett részt. Most viszont a Veszprém a Komlót, a Szeged pedig a Gyöngyöst fogadja az NBI 10. fordulójában.


I Szeged – Gyöngyös – 18:00 I


A 2018/2019-s szezonban a Szeged szinte szárnyra kapott. Bajnokok Ligájában egyedül a PSG ellen szenvedett vereséget, míg a bajnokságban eddig hibátlan a csapat. Kilenc mérkőzésen tudtak diadalmaskodni a MOL-Pick Szeged kézilabdázói és várhatóan nem ma fog megszakadni a mérlegük. Jelen állás szerint a mai ellenfelük sikerére 55.00-s szorzóért lehetne fogadást kötni a Bet365 portálon és ez hűen tükrözi a két csapat közti különbséget. Ami biztos, hogy a Gyöngyös eddig remekül teljesít és a várakozásokkal ellentétben nem a középmezőny, hanem az élmezőny tagja. A vendégek az 5. pozíciót foglalják el 9 fordulót követően 5 győzelem – 1 döntetlen és 3 vereség a mérlegük. Legutóbb kisebb meglepetésre például a Tatabányát verték meg 24-22-re, ekkor 4,45-s szorzóért lehetett elcsípni a sikerüket. Most természetesen más a helyzet, viszont a Gyöngyöst nagyon alul értékelik a fogadóirodák és ennek megfelelően jelen állás szerint 12,5 hendikep opciót húztak meg az irodák a várható különbségként. Ez a line opció viszont rengeteg esélyt tartogathat magában, hiszen minden a Szegeden fog múlni. A hazai csapat jóval fáradtabb lehet a Bajnokok Ligája és NBI sorozatos terhelése miatt, ráadásul 2 nappal ezelőtt még a Skjern otthonában kellett pályára lépniük, ahol igencsak megizzadtak a fiúk. A mai mérkőzést követően sem dőlhetnek hátra a hazaiak, hiszen 5 napon belül már ismét a Bajnokok Ligájában kell pályára lépniük és úgymond kötelező teljesíteni, ha a PSG-vel tartani szeretnék a lépést. Ma benne lehet a Pastor által elképzelt rendszerben, hogy pihentetni fogja a kulcsfontosságú játékosokat. A Gyöngyös remek szezont fut ráadásul már többször okoztak fejtörést a hazai csapatnak. Úgyhogy ezt a +12,5 hendikep opciót mi meglovagolnánk és alacsony téttel ugyan de vállalhatónak érezzük ezt az opciót.

Szeged – Gyöngyös (38-29) Tipp: Gyöngyös +12,5 (Hendikep)✔️ odds:1,90

I Veszprém – Komló – 18:00 I


A hazai csapat nincs a legjobb formában, legutóbbi öt tétmérkőzésükből csupán a Mezőkövesd ellen tudtak diadalmaskodni 22-29-s arányban. Ezen kívül viszont két vereséget szenvedtek el a Bajnokok Ligájában, illetve a Szeged elleni derbit 5 góllal, míg nagy meglepetésre a Tatabánya vendégeként 2 góllal alulmaradtak Nagy Lászlóék. Ma egyértelműen a hazaiak sikerét favorizálták a fogadóirodák, hiszen a vendégek sikerére 22.00-s szorzóért lehet fogadást kötni a Bet365 fogadóportálon. Összességében elmondható viszont, hogy a Veszprém kilengése, illetve negatív szériája ma kihathat a találkozóra. A másik befolyásoló tényező lehet, hogy a Bajnokok Ligájában innentől kötelező a pontszerzés és 4 nap múlva ismét pályára kell lépniük a nemzetközi kupasorozatban a Kristianstad ellen, akiktől 32:29-re kikapott a csapat legutóbb. Kíváncsian várjuk és mi úgy véljük, hogy ma a Veszprémi stáb pihentetni fogja a kulcsfontosságú játékosokat, míg a Komló csapata egy igazi agresszív védekezésű és gyors támadásokra épülő játékstílusú egyesület, amely ma kapóra is jöhet. Mivel a fogadóirodák esélytelenként számolnak a vendégekkel ezért egy elég “csinos” hendikeppel lehet fogadni az “underdog” csapatra. Ha az értéket nézzük a line a 9,5 határra lett meghúzva, ami igencsak kedvcsináló lehet a fogadás szempontjából. David Davis számára ismét itt a lehetőség, hogy próbálkozzon és formálgassa a keretet, hiszen akár fél gőzzel is meglehet számukra a siker. Ezért egy kevésbé koncentrált hazai csapatra számítunk, míg a vendégek oldaláról extra motiváció is lehet, hogy a Veszprém egy kisebb “gödörben” van. Így mi a Komló csapatának egy +9,5 hendikep opciót szavaznánk és erre lehet érdemes a mai napon fogadást kötni. Érdekességként pedig, a Bajnokok Ligája rajtja óta a Veszprém képtelen volt ilyen arányú hendikep győzelmet aratni és végig bőven 10 pont belül maradt a csapat. 

Veszprém – Komló (40-20) Tipp: Komló +9,5 (Hendikep)❌ odds:1,85

 

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: