b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kézilabda NB1 : Veszprém – Szeged

Izgalmas és végletekig kiélezett mérkőzésre van ma kilátás, ahol a régi formájába lendülő Veszprém lehet a favorit. Vajon ma is parádéznak a kapusok és kevés gól születik a meccsen? (Fotó : MTI/Illyés Tibor)

Az ötletadó rovatunk ismét jelentkezik, méghozzá egy magyar kézilabda rangadóval. A pályán a Veszprém és a Szeged mérkőzik meg egymással.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
119 nyertes – 71 vesztes ajánlást tettünk közzé.


I Veszprém – Szeged I

 

A két csapat mérkőzéseit a szezon során többször favorizáltuk. Volt, hogy prémium tartalmakként, viszont, volt amikor ötletadóként publikáltuk azokat. Ma ismét egymásnak feszül a két csapat és igencsak parázs mérkőzés szemtanúi lehetünk az oda-visszavágós döntőn. A két csapat előző mérkőzésén sikerült nyernünk, hiszen akkor is a most favorizált “Egyik csapat sem szerez 30 gólt” opcióra ajánlottunk fogadást. A mai mérkőzéssel kapcsolatban is ez a véleményünk, hiszen mindkét oldalon fantasztikus teljesítményű kapusok találhatóak meg. Név szerint Mikler Rolandra és Alilovicra gondoltunk.

A két fél legutóbbi mérkőzésein rendre a Szeged tudott diadalmaskodni, ami talán annyira nem is meglepő, hiszen a vendégeknél Bánhidi, Bombac kettős termeli a gólokat. A Veszprém viszont utóbbi időben ért el úgymond a régi formájába, hiszen nyerni tudtak a Flensburg ellen és ezzel bekerültek a Final Fourba a BL-ben, védekezésük végre helyre állt és elől is érkeznek a gólok Nilsson, Gajic, Nagy László, Lékai és természetesen több játékosnak köszönhetően.

Izgalmas és végletekig kiélezett mérkőzésre van ma kilátás, ahol a régi formájába lendülő Veszprém lehet a favorit. Vajon ma is parádéznak a kapusok és kevés gól születik a meccsen? (Fotó : MTI/Illyés Tibor)

Ami számunkra tehát döntő volt a találkozón, hogy mindkét fél remekül védekezik utóbbi időben. Az is döntően fogja befolyásolni természetesen a mérkőzést, hogy a fentiekben említett két kapus milyen százalékkal fogja hárítani a lövéseket. Sok fog múlni természetesen a játékosokon is, na meg azon a tényezőn, hogy ez a  közel 10 napos pihenő milyen hatással volt a csapatokra. Ami biztos, hogy most sem unatkozhatunk, mivel egy oda-visszavágós mérkőzésről beszélünk, ezért várható ma a Veszprém sikere, viszont nagyon meglepődnénk azon, ha itt ma egy nagy adok-kapok alakulna ki. Bízunk a kapusokban, a védelmekben na és abban, hogy több perces “gólszünetek” lesznek. A két fél szezonbeli mérkőzései során egyetlen alkalommal se érték el a csapatok a 30-s határt egymás ellen, remélhetőleg ez most is így lesz!

Veszprém – Szeged (18:30)
Tipp: Nem (Egyik csapat 30 gólt szerez) odds:1,60 Ötletadó Tét : max 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: