b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kézilabda EB : Horvátország – Magyarország ötletadó

Ismét jelentkezik az ötletadó rovatunk, amely eddig 7 megosztásból 6 alkalommal zárt pozitív mérleggel. Most pedig a magyar kézilabda női válogatott mérkőzésére érkezünk két ötlettel, amelyek ma pénzt hozhatnak a konyhára..


Ha szerencsénk van, akkor már ma este meglehet a középdöntőbe jutás a magyar női kézilabda-válogatottnak, amelyhez két feltételnek kell összejönnie. Az első eset egyértelmű nyerni kell a horvátok ellen, míg a másik esetben a hollandoknak kell a pontszerzés, ha ez a kettős áll a hölgyek máris egyenesen továbbjutnak a középdöntőbe. Minden esély adott tehát és ezt a horvát csapatot illene megverni Hárfáéknak. A legutóbbi mérkőzésen 34-19-re nyertek a hölgyek a horvátok ellen, most pedig minden feltétel adott. Úgyhogy bizakodunk benne és egy hendivel megtámogatjuk a magyar válogatott sikerét,illetve egy csapat gólszám opciót is kiválasztottunk és ezzel két ötlettel pedig igencsak kecsegtető szorzókért tehetünk fogadást a találkozóra.

Horvátország – Magyarország (18:00) 
Tipp:Magyarország – 2,5 gól (Hendikep -2,5 gól)  odds:1,65

Horvátország – Magyarország (18:00) 
Tipp:IGEN (Vendégcsapat 25 gólt, vagy többet szerez) odds:1,57

Sok sikert és szerencsés napot!

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: