b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kézilabda EB: Hollandia – Norvégia ötletadó

Ma is jelentkezik az ötletadó rovatunk és ismét egy kézilabda mérkőzéssel készültünk a közösségünk tagjainak. Összességében eddig gyönyörű profitot érhetett el az, aki csak az ötletadó ajánlásokkal kalkulált, hiszen 9 megosztásból 8 alkalommal profitáltunk..


I Hollandia – Norvégia I

A holland válogatott bomba formában szerepel a tornán eddig hibátlanok és a 2. csoportban is 3-0-0-s mérleggel állnak. A norvégok ezzel ellentétben elég gyengén kezdtek, viszont nincs helye több vereségnek. Sajnos ellenünk nyújtotta azt a norvég csapat, amit tőlük várni lehetett és ma is hasonló domináns játékot várunk tőlük. Gyakorlatilag ma kulcsfontosságú tényezők játszanak mindkét oldal esetében. A hollandok akár ma már bebiztosíthatják az elődöntőbe kerülésüket, de a vereség akár fájó pont is lehet a továbbiakban. Míg a norvégok, ha ma kikapnak akkor úgymond búcsút is inthetnek az elődöntőbe való jutásnak. Úgyhogy ma mindkét oldaltól motivált játékra számítunk és eléggé alacsony “line”-on húzták meg a határt. Úgyhogy egy over opcióra kötünk fogadást az ötletadó rovatunkban, ahol szigorúan “alacsony” téteket ajánlunk! Ami szintén érdekes opció lehet, hiszen szerintünk ahogy már írtuk is egy végletekig kiélezett párharc lehet ez a mai. A Hollandia +4,5 hendikep opciót is lehetne favorizálni, de maradtunk az over opciónál. Bátrabbak megpróbálhatják ezt az opciót is “még alacsonyabb” téttel.

Hollandia – Norvégia (21:00)
Tipp:53,5 gól felett (Gólszám összesített – kétesélyes) odds: 1,60 Ötletadó: max. 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: