b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kézilabda EB: Dánia – Oroszország ötletadó

Ötletadó rovatunk ismét jelentkezik, amely eddig kiválóan teljesít. Ma egy kézilabda mérkőzést szemeltünk ki, amelyre ugyan nem fektetünk komolyabb tétet, illetve a prémium szolgáltatásunkban sem kerül megosztásra. Viszont várható opcióra tehetünk fogadást, elfogadható értékért cserébe.


I Dánia – Oroszoroszág I

Ezt a mérkőzést gyakorlatilag kötelezőként várjuk az orosz női kézilabda válogatottól. Eddig kiválóan teljesítenek és az 1. csoportban 3 győzelemmel, illetve 6 ponttal állnak. Ugye köztudott, hogy az 1. és 2. helyezett jut az elődöntőbe. Na most a dánok részéről sincs még veszve semmi, viszont komoly fejfájást okozhat az oroszok számára ma egy vereség. Ráadásul az oroszok eddig a kulcsfontosságú mérkőzéseiket rendre megnyerték (Franciaország, Szerbia és Montenegró). A dánok ugyanezen csapatok ellen nagyarányú vereséget szenvedett, míg az oroszok magabiztosan nyertek. Úgyhogy ma papíron minden az oroszoknak áll, ráadásul, ha ma nyernek úgymond biztosan megnyerték az 1. csoportot és pihenhetnek az elődöntőig. Ezek után mi úgy érezzük, hogy az oroszok ma legalább 2 góllal nyerni fognak, ezért a bet365 fogadóportálon kínált -1,5 hendikep opciót favorizálnánk, amelyre 1,58-s szorzóért lehet fogadást kötni!

Dánia – Oroszország (18:00)
Tipp:Oroszország -1,5 gól (Hendikep -1,5 gól) odds: 1,58 Ötletadó: max. 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: