Üdvözöljük!

Hadd MUTATKOZZUNK be

Röviden, tömören a b&wtips® szolgáltatásról

A b&wtips® szolgáltatás több éve működik és a legelsők közé lehet sorolni az általunk nyújtott szolgáltatást a versenypiacon. Az egyediségét és a hírnevét az oldalunk a remek kommunikációjának, a közösségépítő képességének, kiváló elemzéseinek, korrektségének és megbízhatóságának köszönheti! Az ajánlásaink nagy százalékban jövedelmezőek rövid, illetve hosszútávon is. Ami kiemelheti a munkánkat a versenytársakkal szemben, az a precizitás amelyet az elemzéseinkben nyújtunk. Elemzéseinket szimulációs adatokból és a várható gólszámadatokból alapján készítjük. Illetve a várható kezdőcsapatok és a csapatoktól megszerzett információkra alapulva osztjuk meg az ajánlásainkat az adott találkozóval kapcsolatban.

Szolgáltatásaink

Statisztikai rendszer

Statisztikai rendszerünk mérkőzések százait dolgozza fel hétről-hétre, amelyeket 2020. jan. 20-tól már a várható gólszámmodell segítségével még tökéletesebben tudunk kiértékelni. A mérkőzések esetében háromféle fogadási opció kerül kiértékelésre, mindezek mellett a gólszámmodellnek köszönhetően a találkozó kimenetelét és akár a pontos végeredményét is megtudjuk Önnek határozni.

Prémium elemzések

Prémium elemzéseink esetében a statisztikai rendszerünkben lévő adatokra, pontos és megalapozott háttér információkra alapozva hozzuk meg a döntéseinket. Az elemzéseink eredményét folyamatosan könyveljük a tipparchívumunkban, ill. a statisztikai mutatóinkban is. Az elemzéseket napi szintű bontásban osztjuk meg Önnel és természetesen kínálat függvényében tesszük meg azt.

Ingyenes ajánlások

Az ingyenes tartalmak a "statisztikai adatokkal a fogadóirodák ellen" sorozatunk részesei. Leginkább a statisztikai rendszer adatait használjuk fel és az ott látható ajánlott predikciókra építünk. Szeretnénk, ha még jobban megismerné a munkánkat, a statisztikai rendszerünk működését és amennyiben Ön még nem előfizetőnk kövesse figyelemmel az ingyenes megosztásainkat is!

Miért válasszon minket?

Kiváló közösség részese lehet

Előfizetőink remek közösséggé nőtték ki magukat az évek során. A "privát" chat segítségével kommunikálhat Ön is a többi előfizetővel, ahol szelvényeket, tippeket osztanak meg egymással a résztvevők. Ezen kívül pedig belátást is nyerhet a közösség életébe, ahol rengeteg a nevetés és olykor egy-egy gyengébb mérkőzés miatt a bosszankodás. A b&wtips közösség egyedinek mondható és, ha Ön is szeret beszélgetni, illetve az adott mérkőzések nézése közben szurkolni, izgulni akkor közöttünk a helye! A privát chatre minden egyes előfizetéssel rendelkező felhasználó jogosult. A chat linkjét mindig a számlaértesítőjében találhatja meg.

Precizitás és megbízhatóság

Az elemzéseink során folyamatosan statisztikai rendszerünkben lévő adatokra, pontos és megalapozott háttér információkra alapozva hozzuk meg a döntéseinket. Rengeteg utánajárás előz meg egy-egy elemzés megírást, hiszen a csapatok weboldalait, közösségi médiáit, sajtóinformációit, statisztikai portálok adatait dolgozzuk fel és ezáltal megpróbálunk várható predikciókat ajánlani az előfizetőinknek. Számunkra fontos és alap tényező, hogy minél alaposabb legyen az általunk készített elemzések mindegyike. Szeretnénk az elemzéseink során minőségi munkát végezni, ezért a legtöbb esetben limitáljuk a megosztások számát, hogy a mennyiség ne menjen a minőség róvására.

Segítőkész ügyfélszolgálat

Az előfizetőink és érdeklődőink kérdéseire megpróbálunk mindig minél hamarabb választ adni. A közösségi felületeken nem tudjuk garantálni Önnek, hogy azonnal választ adunk, ám amennyiben kérdése lenne keresse bátran az ügyfélszolgálatunkat, amelyet a "Kapcsolat" menüpontban találhat meg. Ügyfélszolgálatos kollégánk hétfőtől-péntekig 08:00 és 14:00 között szinte azonnal választ ad, bármely felmerülő kérdésére. Forduljon hozzánk bizalommal!

Pontosan vezetett statisztika és archívum

A "Prémium elemzések" menüpontjában megtalálhatóak a statisztikai adataink és a részletes tipparchívumunk is. Fontos számunkra, hogy ezen adatok által még átláthatóbb legyen a munkánk és szeretnénk, hogy ha ezen adatokat látva, az Ön bizalmát is elnyerhetnénk. Kulcsfontosságú tényező és mottónk is a munkánkban, hogy a szolgáltatásunk az egyik legkorrektebb és legmegbízhatóbb legyen a versenypiacon. Ezért mindent megteszünk és kellő odafigyeléssel könyveljük az eredményeinket, amelyet Ön bármikor nyomon tud követni.

Próbálja ki és használja nap, mint nap az applikációnkat is!

Az applikáció a google play áruházban elérhető és több száz felhasználója van már!

Előfizetői visszajelzések

Több oldalon próbálkoztam már, de messze ők a legeredményesebbek és legmegbízhatóbbak. Tényleg produkálják a hírdetett eredményeket, sokszor túl is szárnyalják azt. Bármilyen problémád, kérdésed van azonnal segítenek. Személy szerint maximálisan elégedett vagyok és csak ajánlani tudom őket!

K. György

Rengeteg csoportot kipróbáltam már, de mind csalódás volt. Ellenben ti profik vagytok és végre pluszban vagyok a tippmix terén.

K. Roland

Nagyon jó oldal, nagyon jó tippekkel.

E. Sándor

Profi elemzések és valós infók. Nem csak a tabella van kielemezve, amit amúgy is mindenki lát, hanem hiányzók és háttérinfókról is tudtok. Igazi profik!

M. Sándor

Az ilyen oldalakra azt szokták mondani, hogy lehúzós oldalak. Ami erre az oldalra fordítva igaz! Ugyanis akkor húzod le magad ha nem fizetsz elő náluk!!! Kipróbáltam pár hasonló oldalt mire eljutottam ide. Rendkívül korrekt és rendkívül jók a tippek. Könnyen bwtips függővé lehet válni!!

M. Zoltán

Nagyon jó az oldal jók a tippek és nagyon korrektek csak ajánlani tudom mindenkinek.

L. Sándor

Sok-sok hasonló csoportot kipróbáltam már, de úgy érzem most találtam rá arra amelyik nem a levegőbe beszél, hanem ha megfogadod a tanácsait csalódni nem fogsz, a szimulációs rendszer óta meg csak még biztosabbak az események!

M. Krisztián

A legkorrektebb oldal, nagy háttértudással és naprakészen!

B. Tibor

Részletes elemzések, jó hangulatú csoport. Ami a legfontosabb, hogy profitàbilis! Sok helyen voltam màr, de nem véletlen hogy lassan egy éve itt vagyok! Jani munkàja előtt le a kalappal, nem semmi! Köszönöm.

Sz. Balázs