Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Kezdő sportfogadó vagy?! Íme pár jó tanács számodra!

A sportfogadó-suli első rovatában megmutatjuk neked, hogy mire is kell ügyelned kezdő sportfogadóként és miket érdemes alkalmaznod, ha valóban komolyan szeretnél foglalkozni a sportfogadással!

Az első és legfontosabb, hogy határozd meg a tőkédet!
Nem fogunk áltatni.. Ahhoz, hogy sportfogadásból te megtudj élni hosszú évek tapasztalata és egy magasabb tőke megléte szükséges. A kezdetekben esélyes az, hogy a tapasztalatlanságodból adódóan rosszul kezeled majd a nyerőszériákat és a negatív sorozatokat és ennek köszönhetően elbukhatod a tőkédet. Ezért fontos megjegyeznünk, hogy mindig csak azt a pénzt szánd rá a sportfogadásra, amire úgymond nincs szükséged. Ami szintén nagyon fontos tényező, hogy a sportfogadásra szánt tőkédet hosszútávú befektetésként kezeld, tehát ne akarj egy hét, vagy épp egy hónap alatt magas profitot realizálni. Elégedj meg azzal, ha egy év leforgása alatt sikerül a kezdeti tőkédet megduplázni. (Hidd el ez sem lesz egyszerű..) A tőke mértéke egyáltalán nem mindegy, tehát ha te tegyük fel kezdetben csak 5-10.000 Forintot tudsz rászánni a sportfogadásra, abból rövid és hosszútávon is nagyon nehéz lesz olyan mértékű profitot realizálni, amelyre azt fogod mondani, hogy megéri a sportfogadással foglalkozni. Mi általánosságban azt tapasztaljuk, hogy akinek rendelkezésre áll minimum 100.000 Forint, onnantól már lehet olyan mértékű profitot realizálni, rövid, illetve hosszabb távon is, amelyből egy kisebb mellékjövedelmet tudsz kialakítani. Ami szintén nagyon fontos, az a bankroll menedzsment! Igazából ez az alapja a sportfogadásnak. Ha 10.000 Forintod van, akkor ne kockáztass egy tipp esetében 5.000 Forintot. Mindig ügyelj arra, hogy a tőkéd megfelelően oszd fel 50, 100, 150, vagy 200 részre és egy tippre, vagy egy szelvényre a tőkéd maximum 5%-át kockáztasd! 

Legyenek hosszútávú céljaid!
A sportfogadásban mindig érdemes kiemelni, hogy hosszútávon kell gondolkodni. Ennek megfelelően többnyire olyan célokat érdemes kitűzni, hogy az év végére x százalékos növekedést szeretnék elérni, szeretném a tőkém megduplázni, szeretnék elmenni nyaralni a nyereményből és így tovább. Ami fontos, hogy ne legyenek irreális elvárásaid, alacsony tőkéből nem lesznek milliós nyereményeid! Viszont magasabb tőke esetén már joggal várhatod azt, hogy egy év leforgása alatt egy olyan összeget alakíts ki, amivel akár egy éves kereseted, vagy épp egy nyaralás árát is ki tudd fizetni.

Mérd fel a fogadóirodák kínálatát!
2022-ben temérdek fogadóiroda működik már a világon és a legtöbb iroda Magyarországról mindenféle gond nélkül elérhető. Nagyon fontos dolog a megfelelő fogadóiroda kiválasztása, hiszen hosszabb távon a tizedes, vagy százados különbségek óriási differenciát jelentenek. Tehát ne vedd félvállról azt, hogy az egyik irodában valami 1.50, míg máshol 1.55, hidd el ez nagyon fontos! Tehát érdemes mindig olyan irodához regisztrálnod, ahol döntő többségben magasabb szorzókat kapsz. Természetesen a kínálat is elsődleges kell, hogy legyen a választásod során. Itt is érdemes azt megnézned, hogy az adott fogadóiroda milyen opciókat kínál számodra.  Azt is szem előtt kell tartani, hogy az online fogadóirodák esetében milyen be- és kifizetési lehetőségek vannak, hiszen ha odakerül a sor, hogy kifizessük a nyereményt, akkor elég kellemetlen érzés az, ha valamilyen problémából adódóan a nyereményed csak hosszas procedúrák után juttatják el hozzád. Olvass véleményeket! Az internetet böngészve már temérdek tapasztalatot leírtak a sportfogadók, de vannak olyan oldalak is, amelyek csak az online fogadóirodák bemutatásával foglalkoznak. Ha ránk hallgatsz, akkor mindenképp érdemes a jelenleg is legnépszerűbb fogadóirodánál regisztrálnod, ami nem más, mint a bet365!

Nagyon fontos, hogy lásd át az eredményeidet! 
Ne csapd be magad és ne légy felületes! Ezért érdemes statisztikát vezetned a fogadásaidról, amikből akár hosszabb távon tanulhatsz is. Készíts egy excel-táblázatot és rögzítsd nap, mint nap a fogadásaid eredményeit, a kockáztatott tét mértékét, a szorzókat stb. Ez az alapja annak, hogy te is sikeres sportfogadó lehess! Ha pedig vezeted a statisztikád, akkor lényegében láthatod az eredményeidet is. Ennek megfelelően pedig észreveheted azt, hogy esetleg hol hibáztál a fogadásaid során, hol hoztál rossz döntéseket, vagy épp min múlt az, hogy egy adott hónap veszteséges, illetve nyereséges lett. Ne feledd, hogy a sportfogadás egy folyamatos tanulás és a statisztikai táblázatokból rengeteg mindent megtudhatsz. 

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d