b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kezdjük el!!

Ahogy ígértük egyfajta köszönetként az év végéhez közeledve arra gondoltunk, hogy indítunk egy utolsó tíz napos szériát! Ahol megpróbálunk a legjobb eredményekkel zárni! Összességében a tippjeink a prémium csomagjainkból lesznek kiemelve, viszont fontos megjegyeznünk, hogy nem egymást követő tíz napról beszélünk! Megpróbálunk csak és kizárólag azokon a napokon megosztani tippeket, amikor úgymond “biztosnak” véljük azokat és szeretnénk kitolni a maximum szintre a “rizikófaktort”.

Elérkeztünk az első naphoz és reméljük, hogy remekül sikerül a rajtunk! Ma a “Részletezz és nyerj!” prémium csomagunk tippjeit fogjuk megosztani veletek! Fontos megjegyeznünk, hogy a tétkezelésünkre figyeljetek, hiszen ez az alap feltétele, hogy a tíz nap alatt sikerüljön szép profitot kialakítanunk!

Tippjeink:
⚽Ajaccio – Reims (11091 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,85

Tét:10 egység

⚽Orleans – Clermont (36943 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,80

Tét:15 egység

Ma ahogy látható, mindkét mérkőzésen a gólváltást favorizáltuk. Véleményünk szerint mindkét mérkőzésen szinte garantáltak a gólok, hiszen remek támadósorok és verhető védelmek találkoznak egymással. Az első mérkőzésen két remek formában lévő csapat ütközik meg, az Ajaccio hazai pályán nagyon jól teljesít. Legutóbbi 10 mérkőzésén mindössze két vereséget szenvedett el a csapat és az összes többit megnyerte. Mai ellenfelük viszont az a Reims lesz, akik magabiztosan vezetik a tabellát és 10-2-3-s mérlegüknek köszönhetően már 3 pont előnnyel teszik ezt. Mindkét esetben a támadók 26-26 gólig jutottak, viszont az Ajaccio védelme sebezhetőbb, hiszen 14 kapott gólnál tartanak 15 fordulót követően. Természetesen, hazai pályán nyújtott teljesítménye miatt ma az Ajaccio-t nagy hiba lenne leírni, ezért mi várunk tőlük legalább egy gólt. Statisztikailag a tippünk, szinte garantált, hiszen az Ajaccio legutóbbi 10 hazaimérkőzésén mindig betalált! Míg a Reims, ha kap gólt akkor mindig rúg, de ha nem is akkor is szinte mindig veszélyes az ellenfelekre. Legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésükön 9 alkalommal szereztek gólt a ligában. Véleményünk szerint egy nagy csata alakulhat ki a pályán a végeredmény szempontjából mi döntetlenre tennénk le a voksunkat, viszont ilyen statisztikák és ilyen formateljesítmények miatt, ma úgy éreztük, hogy be kell húznunk ezt a mérkőzést és bízunk benne, hogy végre fordul a szerencsénk!

A másik találkozón a remek formában lévő Clermont látogat az Orleans otthonába. A vendégek az 5. pozíciót foglalják el, míg a hazaiak mindössze a 13. helyezést érték el 15 forduló alatt. Viszont aki ismeri a két csapat játékát az tudhatja, hogy kivétel nélkül képesek gólokat szerezni, viszont az Orleans lesz az a csapat, akik mérkőzésén szinte 90%-ban megszületik a gólváltás. A hazai csapat legutóbbi 10 hazai mérkőzésén 9 alkalommal betalált az ellenfeleknek, viszont ebből elmondható, hogy 7 alkalommal megszületett a gólváltás is! A Clermont idegenben nem számít acélos ellenfélnek, viszont a jelenlegi forma alapján bőven esélyesek, főleg egy olyan csapat ellen, akik inkább hajtanak egy bekapott gólt követően az eredmény után. Véleményünk szerint ma is hasonló játékkép alakulhat ki, a vendégek szerzik az első gólt, amelyre az Orleans fog válaszolni és ezen a találkozón is vélhetően egy szoros mérkőzést fogunk látni, ahol 1-1, vagy 2-2-es végeredménnyel, tehát döntetlennel fognak zárni a csapatok.

Aki szeretne csatlakozni prémium csomagjainkhoz, az megteheti az “ELŐFIZETÉS” menüpontban,  vagy a belinkelt vásárlói felületen is lehet regisztrálni az előfizetési szándékot!

 [ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ default_product_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: