b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Karácsonyi pihenő után..

A decemberi hónapunk tippadást tekintve remekül zárul, hiszen rengeteg nyertes tippet sikerült összehoznunk, mint ingyenes megosztásban, mint a prémium csomagjainkban! Év végi kedvezésként arra jutottunk, hogy a hátralévő napokban a kínálathoz mérten megpróbálunk napi szinten tippeket megosztani veletek.

Most pedig egy angol mérkőzést hoztunk nektek, amely a “Részletezz és nyerj!” prémium csomagunk tippjét képzi! Egy olyan találkozó, ahol a hazaiak legutóbbi tíz hazai találkozójukon mindig szereztek legalább egy gólt, míg a vendégek talán az utóbbi évek legjobb formáját és szezonját futják! Melyik lenne ez a mérkőzés?

Részletezz és nyerj! tippünk:

Hull City – Derby County (02158 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,70

A részletezésünk esetében egy igen csak érdekes találkozót hoztunk el Önnek. A Derby a szezon egyik nagy meglepetése és az utóbbi idők formája alapján az egyik legjobbnak mondható a bajnokságban. Jelenleg a 3. a tabellán és 23 mérkőzés alatt 13-5-5-s mérleg és 38:21-es gólkülönbséget sikerült összehozni a csapatnak. A Derby erőssége Vydra, Winnall és Nugent trió akik már 24 gólt hoztak össze a csapatnak és Vydra a 13 góljával második a gól lövőlistán! Összességében elmondható, hogy a vendégek “egyben” vannak és véleményünk szerint ma is esélyesek a győzelem kiharcolására, hiszen a mai ellenfelük az a Hull City lesz, akik a kieső zóna elől menekülnek. A hazaiak statisztikája 5-7-11, míg a gólkülönbségük 37:41, ami igencsak beszédes. Ahogy látható is a két csapat támadósora között mindössze 1 gól van, viszont a védelem szinte dupla annyi gólt kapott a szezon során, mint a mai ellenfelük. Viszont, hazai pályán a legutóbbi 10 mérkőzést tekintve minden alkalommal szereztek gólt, de ha tovább megyünk a legutóbbi 20 találkozón 18 alkalommal szereztek legalább egy gólt. Annak a bizonyos listavezető Wolves csapatának 2 gólt tudott szerezni hazai pályán a Hull akik idáig mindössze 17 gólt kaptak, ez egy igen érdekes információnak számít. Mindkét oldalon a támadósorok egészek és nincsenek hiányzók, viszont a hazai részről a védelem és középpálya igen foghíjas lesz. Hernandez, Keane, Kingsley, Mason és Weir is sérüléssel bajlódik, viszont ahogy említettük a Hull kiválóságai Bowen, Grosicki, Campbell is bevethető állapotban és várhatóan mindhárman játszani fognak a mai mérkőzésen. Ilyen hazai statisztika mellett és az alap statisztika boncolgatása után hiba lenne kihagyni ezt a találkozót, ahol az előfeltételek adottak akár egy gól gazdag mérkőzéshez. Akár várható 3-4 gól is a találkozón!

Sok sikert!
0
%d bloggers like this: