b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kane, Mané és Lewandowski mérkőzésére hangolódunk!

Összességében három találkozóval készültünk, amelyekre részletes elemzéseket és érveléseket osztottunk meg és megpróbáltunk ismét olyan opciókkal érkezni, amelyek várhatóak a találkozók mindegyikén. Tegnap sajnos nem úgy alakult ahogy mi elképzeltük és a belgák mérkőzésén egy igazi “erő demonstráció” volt látható, hiszen 5-2-s sikerrel zártak Lukakuék. Igaz két nyertes és két vesztes tippel kalkulálhattunk, de összességében ez veszteséget jelentett számunkra. Mivel a tegnapi megosztásunk veszteségesen zárt, ezért ma nyilvánosan megosztjuk a publikummal a mai “prémium” tippjeinket!


A mai mérkőzéseket mindhárom kategóriába “A” “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

A mai “A” kategóriás tippünk az Anglia – Panama mérkőzésre esik, úgy véljük látva az előző mérkőzéseket, hogy egyértelműen ma az angolok a mérkőzés esélyesei. Panama egy gyengébb erőt képvisel és elől a belgák ellen is megmutatták, hogy egy “összeszokásban” lévő belga védelemnek sem sikerült gólt rúgniuk. Most pedig egy olyan angol védelem kerül majd pályára, ahol igencsak remek nevek találhatóak meg (Walker, Stones, Young, Trippier és Maguire), de a középpálya és a támadósor sem mindennapi hiszen Alli,Henderson,Lingard trió, illetve elől Kane, Sterling kettős hihetetlen veszélyes lehet minden ellenfélre és az ilyen “kötelezőnek” vélt mérkőzést várhatóan behúzzák az angolok. A tunéziaiak ellen 1-2-vel zártak, de tegyük hozzá, hogy ott a Khazri, Sliti és Ben Youseff hármas sokkal jobb képességekkel bír, mint a mai Panamai játékosok bármelyike. Alapjában véve a panamaiak közül talán Cooper és Godoy kettőst lehetne kiemelni, vagy a védelemből Murillot de igazán nincs olyan “európai” szintű játékosuk. Ez látható volt a belgák ellen is, akik úgymond fél gőzzel is képesek voltak nyerni ellenük. Most pedig érkeznek az angolok, akik egy győzelemmel bebiztosíthatnák a továbbjutásukat. Ennél nagyobb cél nem is lehetne számukra, ráadásul a hazai sajtó az utolsó pillanatban kiharcolt győzelem után, őrült szurkolásba és üdvrivalgásba kezdett, hiszen a VB kezdetekor mindenki “kételkedett” az angol csapat esélyeiben. Még az összeállítás nem az igazi, de ez a fiatalítás következtében nem is csoda, viszont a csapat remek egyéniségekből és nem mellesleg remekül kialakuló csapategységről tesz tanúbizonyságot hétről-hétre. Az angolok a fiatalítás óta szinte megállíthatatlanok, a védelmük szépen szerepel, míg a támadósor az utóbbi időben már-már a régi angol győzelmi esélyekre elhivatottá nőtte ki magát. Legutóbbi 3 mérkőzésükön 2-2 találatig jutottak a fentiekben említett Tunézia ellen 2-1, Costa Rica ellen 2-0, míg Nigéria ellen 2-1-s sikerrel zártak a felkészülési mérkőzéseken. Azt megelőzően a legutóbbi 10 mérkőzésükön 7 győzelem és 3 döntetlen a csapat mérlege, az-az nagyon rég érezték meg a vereség ízét és ami látható még, hogy sosem szaladnak bele gólzáporos mérkőzésbe. A tegnapi belga mérkőzésből tanulva húzhatnánk az 1,5 over opciót, viszont erre kis értéket ad a jelenlegi tippmix rendszer. Ezért reménykedünk, hogy a mai napon kevés gól születik az angolok mérkőzésén, ahol várhatóan kapott gól nélkül, tud majd nyerni a csapat. Ezért a mai fő tippünk, a tegnapi “A” kategóriás tipphez hasonló módon a hazai siker és a 4,5 gól alatti opciót jelentené, míg a “B” kategóriás tippünk esetében az angol siker és gólváltás nélküli tippet ajánlanánk Önnek.

Anglia – Panama (14:00) Tippmix kód: 22263 01
Tipp:Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5) odds:1,50 “A”

Anglia – Panama (14:00) Tippmix kód: 22264 02
Tipp:Hazai és nem (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 “B”

A másik “B” kategóriás mérkőzésen a Lengyelország – Kolumbia mérkőzésére hoztunk tippet. A tét óriási a két esélyesnek vélt csapat az első mérkőzésén vereséget szenvedett. A kolumbiai csapat egy piros lap következtében szenvedte el a vereségét, hiszen közel 85 percig kénytelenek voltak emberhátrányban játszani. Míg a lengyelek a fantasztikus formában lévő és remek egyéniségekkel rendező Szenegálokkal nem bírtak. Most jöhet a kérdés, hogy a két csapat mire lesz képes és mit fog hozni a mérkőzés. Mi úgy véljük, hogy itt kialakulhat egy igencsak gólokban gazdag találkozó is, viszont kiindulva az eddigi VB találkozóból csak óvatosan kezeljük ezt a kijelentést is. Egy biztos, hogy egy döntetlen esetén mindkét csapat még rosszabb esélyekkel várhatná az utolsó fordulót, így mindkét fél küzdeni fog a három pontért. Kolumbiai oldalon Falcao, James Rodriguez kettős szállíthatja a gólokat, míg lengyel oldalról Lewandowski személyében bízik mindenki. Mi úgy véljük, hogy a találkozón kialakulhat a gólváltás, ezért behúztuk ezt az opciót és, mint “B” kategóriás tipp ajánljuk Önnek.

Lengyelország – Kolumbia (20:00) Tippmix kód: 22609 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt?) odds:1,75 “B”

A “C” kategóriás tippünk esetében pedig ismételten az angolok mérkőzésére, illetve a fentiekben említett Szenegál mérkőzésre hoztunk egy-egy tippet. Angol részről úgy véljük, hogy H. Kane tovább robog és Lukaku, Cristiano Ronaldo kettőssel felveszi a versenyt a VB gólkirályi címéért. A fiatal angol tehetségtől várják a legtöbbet a hazai részről és ez nem csoda, hiszen igazi befejező támadóként (mindig jókor, jó helyen) szinte a kapu szájából kell berúgnia és befejeznie a támadásokat, amit, mint vérbeli támadó talán a legegyszerűbb feladat. Természetesen ez nem von le semmiféle érdemet a támadó értékeiből és úgy véljük, hogy az ő gólja ma megszülethet az amúgy gyengébb védelemmel rendelkező Panamaiak ellen.

Anglia – Panama (14:00) Tippmix kód: 03615 H
Tipp:Igen (H. Kane szerez gólt?) odds:1,55 “C”

A másik mérkőzésen pedig, ahogy már említettük is a Japán – Szenegál mérkőzésre hoztunk egy tippet. Úgy véljük, hogy a remek egyéniségekkel rendelkező szenegáli támadósor az első perctől veszélyeztetheti a japánok védelmét. Egyrészről erőnlétileg, másrészről tudás különbségileg is van némi különbség a mai ellenfelek közt. Erőnlétileg, mint magasságban is verhető lesz a japán csapat, így egy módjuk lehet a földön játszani, ami igazából megy is nekik, viszont a gyors kontrákból nehéz lesz gólt szerezniük. Niang és Mané kettős ma “arathat” és ha rátérnek a szélekről beívelt labdákra, akkor talán nyert ügyük lehet. A lengyelek ellen minket meggyőztek, így mi ma is bizalmat szavazunk nekik és úgy véljük, hogy ők szerezhetik meg az első gólt a mérkőzésen, amelyre igencsak kecsegtető oddsot találtunk!

Japán – Szenegál (17:00) Tippmix kód: 22352 V
Tipp:Szenegál (Melyik csapat szerzi az első gólt?)odds:1,80 “C”

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: