b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler Pro League : Kortrijk – Standard Liege – 01/31 20:30

Számomra minden egyes statisztikai adat és tényező a gólváltásra hajaz. (Fotó : Getty Images)

A mai nap három elemzés kerül megosztásra. Elsőként egy belga találkozóval kalkuláltam, méghozzá a Kortrijk – Standard Liege kettős mérkőzése a került górcső alá.


A Kortrijk igencsak erősnek mondható, ennek ellenére az együttes a 12. helyet foglalja el. Ez pedig nem mondható kiemelkedőnek. Ami viszont fontos az együttes esetében, hogy hazai pályán nagyon gólerősek és a szezonban a szerzett 30 gólból 21 alkalommal hazai pályán találtak be. Ami szintén kiemelendő, hogy a Kortrijk hazai pályán egy mérkőzést leszámítva rendre betalált az ellenfeleinek, még annak a Bruggenek is gurítottak két gólt, akik a mostani szezonban kimagaslóan teljesítenek és alig kaptak gólt. A Standard Liege jelenleg a 4. helyen áll és vélhetően a csapat ismét a nemzetközi kupaporondra pályázik. Ehhez pedig hozni kell a győzelmeket, a mostani viszont egyáltalán nem lesz sétagalopp számukra.

A várható gólszámadatok alapján 1,69, ill. 1,70 a két csapat mutatója. Ennek megfelelően a gólváltás reális opció lehet a találkozón.

Számomra minden egyes statisztikai adat és tényező a gólváltásra hajaz. (Fotó : Getty Images)

Ami számunkra remek hír lehet, hogy mindkét oldalon a gólfelelősök a keret részesei. Ennek megfelelően a hazai oldalon Mboyo, Ezekiel, Moffi az új szerzemény, míg a vendégeknél Lestienne, Amallah és Emond is a kezdőcsapatokban szerepelhet. Moffi esetében érdemes megemlíteni, hogy a litván bajnokságban elég szép számmal termelte a gólokat és a Kortrijkban mindössze 39 percre volt szüksége a nigériai támadónak, hogy betaláljon a Jupiler Pro Leaguben. Egy szó, mint száz minden feltétel adott ahhoz, hogy a statisztikai rendszer által ajánlott gólváltás zöldüljön. Ennek az esélyessége a szimpla adatok alapján 78%, ez pedig igencsak magas értéknek számít. A két együttes ráadásul fordított felállásban 2-1-es eredményt játszott, mindezt úgy, hogy idegenben azért messze elmarad a Kortrijk rúgott góljainak eredményessége. Úgyhogy bizakodva várom a mérkőzést és remélem, hogy ma is mindkét csapat betalál.

Kortrijk – Standard Liege Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: