Jupiler Pro League : Kortrijk – Genk – 20:30

A “statisztikai adatokkal a fogadóirodák ellen” ingyenes sorozatunk mai ajánlása a következő mérkőzés lenne. A találkozó esetében a legjobb értéket az “Ajánlott predikciónál” osztottuk meg Önnel.

Segítség az adatok megértésében:
A táblázatban a csapatok hazai/idegenbeli mutatói kerülnek kiértékelésre és ennek megfelelően láthatóak a zárójeles részben, hogy adott csapat hányszor szerepelt eddig a bajnokságban a mostani felállásban. Ebből következtethetőek az alábbi %-os adatok, amelyek esetében látható, hogy adott csapat hány alkalommal szerzett gólt, hány alkalommal kapott gólt, hány büntetőlapot, ill. szögletet alakított ki átlagosan a mérkőzésein. Ezen kívül láthatja a várható gólszámadatokat is, amelyek alapján megpróbálunk a pontos végeredményre is következtetni. Majd a táblázat legvégén láthatja, hogy négyféle fogadási opció is kiértékelésre kerül és azok esélyességét is meghatározzuk. Ezt követően pedig az “Ajánlott predikció” látható. Ez az a megosztás, amit ajánlunk a mérkőzéssel kapcsolatosan Önnek, így ezt az opciót érdemes megfogadnia.

Kortrijk
Lejátszott mérkőzések : 13
Genk
Lejátszott mérkőzések : 13

Várható gólszámadat és végeredmény
Hazai csapat 1,72
Vendég csapat 1,48
Várható végeredmény 2-1
Kapott gól nélküli mérkőzések
23,08% 15,38%
Rúgott gól nélküli mérkőzések
7,69% 23,08%
Büntetőlapok száma
1,54 1,23
Szögletek száma
5,23 5,54
Opciók és azok esélyessége
1,5 gól felett 92%
2,5 gól felett 65%
Gólváltás 66%
9,5 szöglet felett 64%
Ajánlott predikció:
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.61
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588