b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler Pro League : Gent – Anderlecht – 02/07 20:30

A Gent idén hazai pályán remekül teljesít, ráadásul minden esély adott arra, hogy most is kiharcolja a győzelmet a csapat. (Fotó : Getty Images)

A második elemzés esetében egy belga mérkőzésre ajánlok fogadást, ami akár egy kisebb rangadóval is felérhet.


Az előzetes statisztikai adatok alapján három gólos mérkőzésre van kilátás, ahol a 2-1-es végeredmény lett megállapítva. Ami biztos, hogy a Gent idén nagyon erős, bár így is utcahosszal le vannak maradva a Bruggetől. Viszont véleményem szerint a 2. hely bebiztosítása, megfelelő célkitűzés lehet a hazaiak szempontjából. Az Anderlecht a kezdeti gyenge rajtot követően kezd helyrejönni és ennek legfőbb oka, hogy a védelmük viszonylagosan egyben van, ill. támadásokban is sikerül a mérkőzések végére egy-egy döntő gólt szerezniük. Ám a mostani találkozó teljes mértékben más lehet..

A statisztikai adatok alapján a hazaiak 1,97, míg a vendégek 0,88-as átlaggal rendelkeznek a várható gólszámadatok alapján. Ám alapra a Gent hazai pályán 2,67-es rúgott gólátlaggal rendelkezik és eddig minden hazai mérkőzésén gólt szerzett a csapat.

A Gent idén hazai pályán remekül teljesít, ráadásul minden esély adott arra, hogy most is kiharcolja a győzelmet a csapat. (Fotó : Getty Images)

Ami tehát látható, hogy a hazaiak, a hazai publikum előtt igencsak hatékonyak. Ráadásul 12 hazai mérkőzésből 10 alkalommal nyerni tudott a csapat, sőt még veretlennek számítanak. Az Anderlecht ezzel ellentétben idegenben botladozik és mindössze 3 győzelmet számlál a csapat 11 túrából. Ennek megfelelően nem épp a legerősebb az együttes idegenben. Összességében ami látható, hogy a Gent a 2019/2020-as kiírásban hazai pályán képes volt a hazai, ill. a nemzetközi szintéren is kiemelkedő teljesítményt nyújtani és két mérkőzést leszámítva rendre két gólt is szereztek a hazai publikum legnagyobb örömére. Ugyan az Anderlecht védelem erős, ám a mostani mérkőzés előtt Gerkens, Nasri, Sandler, Trebel és Verschaeren biztosan kihagyja a mérkőzést. Rajtuk kívül pedig Chadli, Colassin, Dimata, Najar, Roofe és Vanden Borre játéka is kérdéses. Dimatán kívül minden egyes játékos a középpálya, ill. védelem részese, így könnyedén kijelenthető az, hogy a mostani Anderlecht védekezésben gyengébb lehet. Annyi biztos, hogy Kompany igazi vezéregyénisége a vendégeknek, ráadásul a védelmet remekül mozgatja, ill. Luckassen, Cobbaut duóval mindenképp összeszokott védelmet alkothat, ám Murillo, ill. az előttük húzódó és egyre fáradtabb középpálya nem biztos, hogy képes lesz felvenni a lépést az amúgy hazai pályán kegyetlen Gent támadókkal. A hazai csapatból Kums eltiltás, míg Yaremchuk (második legtöbb gólt szerző támadó) sérülése miatt kénytelen kihagyni a mérkőzést, ám rajtuk kívül J. David, L.Depoitre, R. Bezus, Kvilitaia, Ojdidj-Ofoe játékára számíthatunk. Márpedig ezen játékosok rendkívül hatékonyak és ténylegesen rengeteg gólt szereztek. Ráadásul kiemelendő, hogy a Gent eddig mindhárom 2020-ban lejátszott mérkőzésén 3, vagy több gólt szerzett. Úgyhogy véleményem szerint képes lehet ma is két gólt szerezni a sérülésekkel tűzdelt Anderlecht ellen az együttes. Erre az odds igencsak elfogadható, ráadásul 50% eséllyel indulunk a fogadóirodákkal szemben, ami szerintem még inkább növeli az esélyeinket. Ráadásul az opciót a statisztikai rendszer is alátámasztja.

A statisztikai rendszerünkben a következő linken keresztül érheted el a mérkőzés adatait:

https://betandwintipps.com/jupiler-pro-league-gent-anderlecht-2030/

Gent – Anderlecht Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
1,5 gól felett (Gent gólszám) 1,66 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: