b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler Pro League : Brugge – Leuven – 02/22 20:45

A Brugge előző fordulóban legyőzte az első helyen álló Genk csapatát. Ezzel ismét nyílttá téve a bajnoki cím sorsát. Ma viszont kötelező számukra a győzelem. (Fotó : Getty Images)

A belga bajnokaspiráns otthonába ma a rájátszásért harcoló Leuven fog látogatni. A belga mezőny nagyon egyben van, hiszen a tizedik és a harmadik hely közt mindössze három pont differencia van és erre nagyon rég volt már példa. Persze a jól megszokott csapatok idén is az első ötben szerepelnek, de azért joggal vannak “pályázók” a jobb pozíciók begyűjtésére. Márpedig az idei szezon egyik üde színfoltja a Leuven, akik az egyik legtöbb gólt szerezték, de a támadószellemű játékuknak köszönhetően rendkívül sok gólt kaptak. Huszonhét fordulót követően 44:43-as gólkülönbséget alakítottak ki és azért ez korántsem annyira jó.. 

xG (Várható gólszámadat)
2.561.61
Várható végeredmény : 2-1

 

A Brugge idén keveset hibázik és huszonhat mérkőzést lejátszva tizenkét pontos előnnyel rendelkezik a csapat és ez önmagában már csak azért is elképesztő adat, mert a második helyen lévő Antwerp két találkozóval többet lejátszva áll a csapat mögött. A hazaiak persze egy percre sem lassítanak és az utolsó tíz bajnokijukból kilencet megnyertek, de azért remekül látszódik egyfajta kiengedés, hiszen a kapott gólok esetében az említett tíz bajnokin hétszer is megzörrent a csapat hálója. A Leuven idegenben 4-5-4-es mérleggel rendelkezik, ami azért nem olyan rossz mutató, de az ehhez párosuló 25 rúgott gól az egyik legjobb teljesítménynek számít. Látható, hogy az idegenbeli mérkőzések mindegyikén képes volt a csapat legalább egy gólt szerezni, de az is megfigyelhető, hogy mindössze két találkozót abszolváltak kapott gól nélkül. A Brugge az utóbbi fordulókban rendre gólt kapott hazai pályán is és legutóbb december 26-án volt olyan mérkőzésük, ahol nem kaptak gólt. Egy szó, mint száz a Leuven játékában benne van a gól, de a Brugge részéről is ugyanez elmondható. Mivel a hazaiak némileg fáradtabbak lehetnek, ráadásul a koronavírus is szépen “tizedeli” a keretüket, így bőven reális az, hogy egy gyengébb kezdő fog ma szerephez jutni. A Leuven mivel pontszerzési kényszerben van szinte a legjobb kezdőjével állhat fel és ugyan vannak hiányzók, de olyan játékosokat láthatunk, akik hetek/hónapok óta sérültek, vagy épp a védelemből hiányoznak. Ez pedig számunkra kapóra is jöhet, úgyhogy a fogadásom a gólváltásra vonatkozik, ami nem mellesleg a statisztikai rendszerünk adatai alapján 69%-os eséllyel várható!

Predikció : 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: