b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler Pro League: Ajándék, vagy csapda ez a tipp a Brugge meccsén?!

Az előző fordulókban óriási meglepetéseket okozott a Brugge! (Fotó : Getty Images)

2022-10-08[WPPV-TOTAL-VIEWS]

A Bajnokok Ligájában hihetetlen eredményeket produkáló Brugge, a negyedik tétmérkőzése veretlen Westerlo ellen lép pályára szombat este!  

Nagyon nehéz párhuzamot vonni a csapatok teljesítményei között, ugyanis amíg a Brugge parádésan teljesít a nemzetközi kupaporondon és többek közt megverte az Atletico Madrid, FC Porto és Leverkusen csapait is, addig a Westerlo a hazai kiírásban tevékenykedik. A vendégek egyébként nem teszik rosszul a dolgukat, hiszen jelenleg a hetedik helyen állnak, de azért bátran kijelenthetjük, hogy papíron és teljesítményben is óriási a különbség a felek között. Az egyedüli kérdés csak az a mai mérkőzést megelőzően, hogy a Brugge játékosai mennyire fáradtak, hiszen a Bajnokok Ligájában nyújtott parádés teljesítmény rengeteg erőt vehetett ki a játékosokból és ugye jövő héten már ismét BL meccsre készülnek a hazaiak. A Westerlo tehát bizakodhat abban, hogy a hazaiak fáradtabbak lesznek, illetve lesz pár olyan játékos aki pihenőt kap, ám a jelenlegi információink alapján a jól megszokott kezdő futhat ki a hazaiaknál ma este a pályára. 

Brugge - WesterloFogadási határidő: 20:45

A Brugge támadósora idén is roppantul hatékony és 10 forduló alatt 22 találatnál tart már az együttes. Hazai környezetben pedig különösen hatékonynak mondható a csapat, ugyanis 13 gólt a Jan Breydel Stadionban jegyeztek. A Westerlo támadósora sem teljesít rosszul, ám a védelme rendkívül sok gólt kapott az előző tíz fordulóban. Ráadásul az is látható, hogy az idegenbeli túrákon kapták a góljaik döntő többségét. Ebből kiindulva mi a Brugge győzelmére látunk reális esélyt, ám a hétközi BL mérkőzések miatt nem tennénk a kimenetelekre. Úgyhogy maradunk a hazai gólok mellett, amit igazából a Brugge hazai pályán rendre megszokott rúgni. A fogadásunk tehát a Brugge góljaira vonatkozik és a 1.5 gól feletti opcióra kötünk fogadást! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: 1.5 felett (Brugge összesített gólok)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: