b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler League : Waregem – St. Truiden

Az ötletadó rovatunk második egyben utolsó részében egy belga találkozóra esett a választásunk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
47 nyertes – 24 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is beindul az adok-kapok a belga bajnokin? (Fotó:Getty Images)

I Waregem – St. Truiden I

A mérkőzésen érdekes párharc alakulhat ki, hiszen a Waregem a tőlük szokatlan módon a bajnokság alsóházában tartózkodik, míg a St. Truiden kisebb meglepetésre az 5. a tabellán. Ezért is lesz érdekes ez a párharc, hiszen a hazai oldal az egyik legjobb teljesítménnyel bír a támadásokat tekintve, viszont a kapott gólok igencsak beszédesek, mert a legtöbb gólt kapta 25 forduló alatt a csapat (számszerűleg 50 találat). Ez az ami miatt a hazai együttes a hátsó mezőnyt képviseli, de semmi sincs veszve.

A Waregem 2019-ben már 7 pontot szerzett 4 forduló alatt, míg a St. Truiden 9 pontot “kapart” össze. Ami látható viszont mindkét csapat esetében, hogy remek támadókkal rendelkeznek többnyire gólokat rúgnak, viszont szinte kivétel nélkül gólokat is kapnak.

A hazai csapat kiválóan teljesít a hazai publikum előtt rendre gólokkal örvendeztetik meg a szurkolókat, viszont látható, hogy az a védelem továbbra sem túl acélos. Most pedig az a St. Truiden érkezik, akik könyörtelenül képesek kihasználni a helyzeteiket és ezért mi bíznánk a gólváltásban ezen a találkozón is. Mindkét oldalon a gólfelelős játékosok várhatóak a kezdőcsapatokban és remélhetőleg zörrenni fognak a hálók.

Waregem – St. Truiden (20:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,56 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: