b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler League : Waregem – St. Gilloise

A St. Gilloise előző fordulóban nyerni tudott a Kortrijk ellen. Ezzel ismét nyílttá tették a versenyt az 1. helyért és véleményem szerint ma legalább 1 ponttal távoznak a Waregem otthonából. (Fotó : Getty Images)

A prémium szolgáltatásunk második felvonásában szintén egy belga mérkőzést emeltem ki, ahol az előző elemzésben említett St. Gilloise csapatát favorizálnám.


I Waregem – St. Gilloise I

 

A mérkőzésen számomra némileg érthetetlenek a mostani szorzók, de ezt ki is használnám. A vendégek egyértelműen jobb formában vannak a mostani rájátszásban, mint a rajtuk kívül lévő 4 csapat (Waasland-Beveren, Mouscron, Cercle Bruge és Waregem). Ami szintén kézen fogható tényező, hogy itt a rájátszásban 6-2-1-s mutatójuk van, az-az 9 forduló alatt mindössze 1 vereséget szedtek össze.

Ami számomra kulcsfontosságú tényező, hogy a hazai oldalon Harbaoui eltiltását tölti és ezáltal a Waregem oldaláról a leggólerősebb támadó hiányzik. Ez kapóra jöhet a mai mérkőzéssel kapcsolatosan.

A St. Gilloise előző fordulóban nyerni tudott a Kortrijk ellen. Ezzel ismét nyílttá tették a versenyt az 1. helyért és véleményem szerint ma legalább 1 ponttal távoznak a Waregem otthonából. (Fotó : Getty Images)

Összességében számomra elképzelhetetlen a Kortrijk elleni győzelem után, hogy a St. Gilloise elpocsékolja a megszerzett pontokat. Azt sem tartom kizártnak, hogy nyerni tudnak, de erre vakmerőség lenne fogadni a Waregem otthonában. A vendégek eddig bizonyítottak és ténylegesen mindössze 1 vereségük van és minden esély adott előttük. Úgyhogy én bízok benne, hogy a St. Gilloise pontot tud szerezni az egyik legeredményesebb játékosát nélkülöző Waregem otthonában. A  mai ajánlásomat pedig fogadáskészítővel készítettem el, ahol a kétesélyes fogadást (Döntetlen, vagy St. Gilloise), illetve az összgólszámot (1,5 gól felett) opciót raktam össze. Az így kapott 1,72-s szorzóra ajánlok fogadást “C” kategóriába sorolva.

Waregem – St. Gilloise (20:30)
Tipp: Döntetlen, vagy St. Gilloise + 1,5 gól felett(Kétesély + összesített gólszám) odds:1,72 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: