b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler League : Standard Liege – Mouscron

20141206 - Mouscron, Belgium / MOUSCRON PERUWELZ - RSC ANDERLECHT / Kevin VANDENDRIESSCHE - Vreugde Joie Celebration JUPILER PRO LEAGUE 2014-2015 DAY 18 / SOCCER / FOOTBALL / VOETBAL / RSCA / Picture by VINCENT VAN DOORNICK / ISOSPORT

Az ötletadó rovatunk utolsó részében egy régi “ismerős” által vezényelt csapat mérkőzésére készültünk, amely nem más, mint a belga Mouscron együttese!

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
61 nyertes – 32 vesztes ajánlást tettünk közzé.


A második helyezett Brest ma is simán nyer, vagy pontokat hullajtanak idegenben? (Fotó: Getty Images)

I Standard Liege – Mouscron I

A vendégek mérkőzésével múlt hét szombaton sikerült profitálnunk és most is ilyen terveink lennének a B. Storck által fémjelzett csapat mérkőzésén. A vendégek az edzőváltás óta “szárnyalnak” és 2019-s szezonban még nem veszítettek mérkőzést. Végig képesek voltak több góllal kalkulálni és nyertek a Genk, Gent duó ellen is, ráadásul idegenben. Most viszont az a Standard Liege van a hazai oldalon, akik a legjobb teljesítménnyel bírnak a hazai publikum előtt és 13 mérkőzésen 9-3-1-s mutatóval rendelkeznek.

A Standard Liege hazai pályán 27:13-s gólkülönbséggel rendelkezik és rendre képes több góllal kalkulálni a mérkőzései döntő részén. A Mouscron remek átalakuláson ment keresztül és Storck munkája beigazolódni látszik.

Érdekes lehet tehát a mérkőzés és adott a kérdés, hogy ma is képes lesz-e meglepetést okozni a Storck csapat, avagy jön a szokásos Standard Liege henger Emond, M’Poku és Pierrot triónak köszönhetően? Véleményünk szerint ki-ki párharc lehet, ahol várhatóan kiindulva a 2019-s adatokból zörögni fognak a hálók, ezért a gólváltás, mint opció ezen a találkozón is állhat és erre ajánlanánk fogadást.

Standard Liege – Mouscron  (20:30)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: