b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler League : Standard Liege – Club Brugge

Az előző fordulókban óriási meglepetéseket okozott a Brugge! (Fotó : Getty Images)

A “Gold” szolgáltatásunk eddig remekül teljesít és 7/7-s hibátlan mutatónk van. Ennyi idő alatt már +24%-s profitot értünk el és remélem sikerül folytatni a szériánkat.


I Standard Liege – Club Brugge I

 

A találkozón a vendégeknek minden egyes pontra szükségük van, hogy az első helyezett Genk csapatát beérjék. A Standard Liege pocsék formában van és a legutóbbi 4 bajnokiját rendre elveszítette. A Brugge 6-1-1-s mutatóval rendelkezik a rájátszásban és ténylegesen minden esély adott előttük, főleg úgy, hogy az előző fordulóban a Genk ellen diadalmaskodni tudtak. Elszánt csapatot láttam ekkor és szerintem most is mindent megtesznek majd azért a bizonyos 3 pontért.

A statisztikai adatok alapján a 1,26, míg a Club Brugge 1,81-s átlaggal rendelkezik a gólszerzést tekintve hazai/idegenbeli mutatók alapján.

A Brugge előző fordulóban legyőzte az első helyen álló Genk csapatát. Ezzel ismét nyílttá téve a bajnoki cím sorsát. Ma viszont kötelező számukra a győzelem. (Fotó : Getty Images)

A hazai oldalon Sa Orlando és Vanheusden az aki biztosan kihagyja a mérkőzést, míg a vendégektől Mitrovic hagyja ki a mérkőzést. Szoros mérkőzésre számítok, ám nem tudok elvonatkoztatni attól a tényezőtől, hogy a Bruggenek kell a győzelem. A statisztikai adatok alapján 2-3 gólra lehet számolni, viszont az előző napok, illetve mérkőzések alapján a belgák “leálltak a góltermeléssel”. Ennek köszönhetően érdemes a 3,5 gólos határt ismét megcélozni, ahol szerintem az under/alatt opció állhat. A Brugge vélhetően gólt szerez, de idegenben látható a játékukban, hogy inkább a biztos védekezést helyezik előtérbe és kontrákra építenek. Ezért én bízok abban, hogy nem szakad ki az a gólzsák és ugyan van érték a Brugge sikerében , én inkább a 3,5 gól alatti opcióra ajánlok fogadást 5 egységgel. Remélhetőleg “zöldül” az ajánlás és sikerül 8/8-s mutatót kialakítanunk.

Standard Liege – Club Brugge (20:30)
Tipp: Kevesebb, mint 3,5 gól (Összesített gólszám) odds:1,57 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: