b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler League : St. Truiden – Oostende

Az ötletadó rovatunk zárásaként egy belga bajnokival készültünk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
108 nyertes – 65 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon megtartja a hibátlan formáját a St. Truiden? (Fotó : Getty Images)

I St. Truiden – Oostende I

Az EL rájátszásáért hatalmas “csata” zajlik és most a két legesélyesebb találkozik egymással. A St. Truiden eddig hibátlan a rájátszásban, viszont az Oostende is egy kezdeti Eupen elleni vereséget követően két alkalommal nyerni tudott. Ami látható, hogy mindkét csapat a mérkőzésen betalált, de rendre gólokat is kapott. Mivel ma mindkét oldalnak szüksége van a pontokra és ilyen gólokban gazdag mérkőzéseket játszottak, ezért a gólváltást favorizáltuk, amelyben nagy érték lehet a találkozót figyelembe véve.

St. Truiden – Oostende (20:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: