b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler League : St. Gilloise – Kortrijk

Számomra minden egyes statisztikai adat és tényező a gólváltásra hajaz. (Fotó : Getty Images)

A belga bajnokság EL csoportjáért vívnak párharcot a csapatok a rájátszásban és lényegi kérdés a mai napon pályára lépő csapatok között dől majd el.


I St. Gilloise – Kortrijk I

 

A vendégek eddig egy mérkőzést leszámítva rendre nyertek és 21 ponttal vezetik jelenleg a rájátszást, míg a hazaiak 5-2-1-s mutatóval rendelkeznek és ma egy esetleges győzelemmel 1 pontra csökkenthetik a hátrányukat. Ma egy izgalmas és végletekig kiélezett párharcra számítok és nem tartom kizártnak a hazai pontszerzést, bár inkább az 1-1-s döntetlent tartom reálisnak, amelyet a statisztikai adatok is megerősítenek.

A vendégek oldaláról Hoxha és Stojanovic biztosan kihagyja a mérkőzést, de ratjuk kívül Avenatti és Ivanof játéka is kérdéses. Míg a hazai oldalon szinte teljes keret adott és alkalmas a játékra. Statisztikai adatok alapján 1,31, illetve 1,78 a várható gólszám a csapatoktól. Az-az 2-3 gólra lehet számítani.

Izgalmas mérkőzésre számítok, ám ahogy az előző találkozón is elmaradtak a gólok, most sem hiszem, hogy nagy adok-kapok alakulna ki. (Fotó : Getty Images)

Kíváncsi leszek a mostani mérkőzésre és szerintem ma mindent meg fog tenni a győzelemért a hazai csapat. A vendégek egyértelműen esélyesebbnek mondhatóak, viszont a St. Gilloise verte meg őket egyedüliként a rájátszásban. A statisztikai adatok alapján kevés gólra lehet számítani és a jelenleg meghúzott 3,5 gól alatti határ bőven reális lehet, főként 1,61-s szorzóért. Úgyhogy erre ajánlok fogadást 5 egységes “B” kategóriás besorolással.

St. Gilloise – Kortrijk (20:30)
Tipp: Kevesebb, mint 3,5 gól (Összesített gólszám) odds:1,61 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: