b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler League : Kortrijk – Charleroi

Számomra minden egyes statisztikai adat és tényező a gólváltásra hajaz. (Fotó : Getty Images)

Az utóbbi napokban a gyenge kínálatok ellenére is rendre sikerül profitálni és remélem ez a mai napon is így lesz. Elsőként egy belga mérkőzéssel készültem, ahol a EL rájátszás elődöntőjéhez értünk. Két kiváló csapat mérkőzik meg egymással, ahol én számolok a gólokkal.


I Kortrijk – Charleroi I

 

A hazai csapatot senkinek sem kell bemutatni, hiszen több adandó alkalommal is fogadtunk az együttes mérkőzéseire. Amit észrevehettünk, hogy igencsak erős támadósoruk van, viszont a védelmük szinte mindig képes volt összehozni egy-egy gólt. A vendégoldalon is egy hasonló kvalitású együttessel találkoznak, méghozzá a Charleroi csapatával.

Ami számomra biztató már a meccs kezdete előtt, hogy a Charleroi minden egyes mérkőzésén gólt szerzett (10) a rájátszásban, míg a Kortrijk mindössze a St. Gilloise ellen maradt góltalan, azon kívül viszont 8 meccsen gólt szerzett a csapat.

Számomra minden egyes statisztikai adat és tényező a gólváltásra hajaz. (Fotó : Getty Images)

A hiányzókat tekintve a hazai oldalon ugyanaz a helyzet, mint 17-én. Kérdéses pár játékos játéka, viszont rajtuk kívül szinte minden egyes játékosára számíthat a Kortrijk edzői stábja. A vendégek remekül rotáltak köszönhetően az előnyüknek és nulla hiányzója van a csapatnak. Egy szó, mint száz itt ha minden a statisztikák szerint alakul nagyon “simán” jönnie kell a gólváltásnak. Mindkét csapat szinte a legjobb játékosait küldheti a pályára, mindkét oldalon gólerős játékosok találhatóak a keretekben, ráadásul a Kortrijk hazai pályán esélyesnek mondható, de a Charleroi szinte minden meccsén gólt szerzett az utóbbi időben. Úgyhogy kalkulálok a gólokkal és nagyon meglepődnék, ha 1-2 gólos mérkőzés szemtanúi lennénk. Ami jó hír lehet, hogy a szezonban február közepén találkoztak egymással a csapatok, akkor 2-1-re nyert a Charleroi.

Kortrijk – Charleroi (20:30)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: