b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler League : Kortrijk – Cercle Brugge

Számomra minden egyes statisztikai adat és tényező a gólváltásra hajaz. (Fotó : Getty Images)

Tegnap a svédek némileg megleptek, viszont most igencsak bizakodó vagyok és a bővebb kínálat meghozhatja a várt profitot. A mai nap elsőként egy belga mérkőzéssel kezdenék, ahol őszintén remélem, hogy nem történik semmiféle meglepetés.


I Kortrijk – Cercle Brugge I

 

A találkozón lényegében egyértelmű favorit a Kortrijk és tegnap este már kinéztem ezt az opciót. A hazai csapat 21 pontjával és 7-0-2-s mutatójával vezeti a EL csoport rájátszásért folytatott csoportot. A csapat egyetlen kihívója már csak a St. Gilloise akik ismét “borsot törtek a hazai orrok alá”, hiszen az előző fordulóban kikapott a Kortrijk ellenük (ismét). Ami azt illeti a mai ellenfelük az a Cercle Brugge lesz akik pocsék formában vannak sőt, mióta eldőlt, hogy végleg kiderült, hogy semmi esélyük folyamatosan vereséget szenvednek.

A rájátszás adatai alapján a Kortrijk hazai pályán 3,0, míg a Cercle Brugge idegenben 1,75-s gólátlaggal rendelkezik. De ezt ahogy tegnap is leszögeztem nem releváns. Ha teljes bajnokság adataiból indulunk ki viszont,  1,88 a Kortrijk és 0,92 a Cercle Brugge átlaga a gólszerzéseket tekintve.

Számomra minden egyes statisztikai adat és tényező Kortrijk győzelmét “jósolja” és bízom benne, hogy ma nem lepnek meg a csapatok. (Fotó : Getty Images)

Ami számomra biztató tényező, hogy a vendégek keretéből továbbra is közel 10 hiányzó van, míg a hazai oldalon egyedül Ivanof és Hoxha az akik még lábadoznak a sérüléseikből, viszont nagy visszatérő lehet Avenatti aki értesüléseim szerint a hátsérüléséből már felépült és az utóbbi napokban teljes körű edzéseket végzett a csapattal. Az ő játéka kulcstényező lehet, de rajta kívül is vannak eredményes támadók a csapatban (Stojanovic, Chevalier, Mboyo). Ami azt illeti a Cercle Brugge rendelkezik a leggyengébb védelemmel a 6 csapatos mezőnyből. A Kortrijk otthon egyedül a St. Gilloise ellen bukott, de ezen kívül mindenki ellen nyert és legalább minden egyes mérkőzésen rúgtak 2 gólt. Úgyhogy én bizakodó vagyok, a Cercle idegenben szinte minden gólerősebb ellenfél ellen kikapott. Sőt az egész rájátszást vereségekkel abszolválták. Úgyhogy a Kortrijk van lépéselőnyben, nekik kell győzni, erősebb a keretük és a vendégeknél továbbra is az eredeti 18-as keret fele hiányzik. Számomra minden egyes tényező a hazai siker és a minimális 1,5 gól feletti opció mellett szól és 1,66-s szorzóért cserébe “B” kategóriába sorolva ajánlok fogadást az opcióra.

Kortrijk – Cercle Brugge (20:30)
Tipp: Kortrijk + 1,5 gól felett(Játékidő eredménye + összesített gólszám) odds:1,68 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: