b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler League : Gent – Antwerp – 14:30

A mai nap folyamán három elemzés kerül megosztásra és elmondhatom, hogy a most megosztott elemzések esetében igencsak magas szorzókra ajánlok fogadást.


A találkozón leginkább a 11.21-én lejátszott elmaradt mérkőzés mutatói, ill. eredményei győztek meg. Ezenkívül pedig még az idei statisztikai adatok. Amit tudni kell, hogy pár nappal ezelőtt a felek egy öt gólos mérkőzést hoztak össze és az Antwerp nyert 3-2-re. Egy igencsak izgalmas első félidőt hozott akkor a találkozó és lényegében kevés helyzetből találtak be a felek ennyi alkalommal. Ami egyértelmű, hogy mindkét csapat remek szezont fut idáig, hiszen tizenöt fordulót követően a hazaiak a negyedik, míg a vendégek az ötödik helyen “tanyáznak”. A gólokkal sem áll hadilábon egyik csapat sem, a Gent 32-19, míg az Antwerp 31-23-as gólkülönbséggel rendelkezik. Ezen gólátlagok mérkőzésenkénti 3,4, ill. 3,6-os gól/mérkőzés átlagot eredményeznek.

A gólszámadatok alapján 2,32, ill. 1,48 a két csapat mutatója. Az-az ma is egy 2-1-es eredmény bőven reális lehet a mérkőzésen.

Az előző találkozó igencsak izgalmasra sikerült, hiszen öt gólig jutottak a felek. Vajon ma is kiszakad a gólzsák? (Fotó : Getty Images)

A két csapat előző mérkőzése tehát remek kiindulóalap, ráadásul szinte egy az egyben ugyanazon csapatok léphetnek pályára, hiszen hiányzókban alig van hiány és csak a megszokott személyek nem lépnek pályára a vendégek részéről. Egyszóval izgalmas mérkőzés alakulhat ki a mai nap folyamán, ráadásul a gólszámadatok alapján is több gólos mérkőzés van ismét kilátásban. Annyi lehet a rutinosabb fogadóknak megtévesztő, hogy a Gent hét hazai mérkőzést követően mindössze négy kapott góllal áll, ám fontos kiemelni, hogy a csapat eddig viszonylag könnyű ellenfelekkel találkozott, ám a jobb kvalitású labdarúgókkal rendelkező csapatok azért betaláltak a hazaiaknak. A csapat egyébként a Kortrijk, Waasland-Beveren, KV Mechelen, Oostende ellen maradt gól nélkül, ám legutóbb a Standard Liege, azt megelőzően pedig a Cercle Brugge és az Eupen is betalált. Ami szintén érdekes a hazai mutatókban, hogy eddig minden meccsüket megnyerték és minden egyes meccsen legalább két gólt is szereztek. A vendégek ezzel ellentétben, idegenben mindössze két győzelmet számlálhatnak. Egy szó, mint száz a hazai oldaltól ténylegesen várható két gól, de engem nagyon meglepne, hogy az amúgy eddig szinte minden fordulóban gólt szerző Antwerp ma góltalan maradna. A vendégek igencsak gólerősek, ráadásul annak a Bruggenek is betaláltak, akik azért a szezon során mindössze hat gólt kaptak. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem a Mindkét csapat szerez gólt, ill. a 2,5 gól feletti opció párosítása ma is zöldülhet.

Gent – Antwerp Fogadási határidő : 14:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,90 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: