b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler League : Club Brugge – Antwerp

Az előző fordulókban óriási meglepetéseket okozott a Brugge! (Fotó : Getty Images)

A belga bajnokság lényegében eldőlt a Genk lett a bajnok, míg a Brugge a második helyen zár. Ma az Antwerp lesz az ellenfelük, akik ellen rendre képes volt a Brugge jobb teljesítményekkel előrukkolni.


I Club Brugge – Antwerp I

 

A találkozón számomra nincs kérdés, utolsó hazai bajnokiját játssza a szezonban a Brugge és igazából nincs okuk lehangoltnak lenni. A sajtóértesülések szerint minden jegy elkelt, otthon igazi fieszta várja a “srácokat”, annak ellenére, hogy most nem sikerült a bravúr és nem lett bajnok a csapat. A BL helyezés adott volt és most úgy érzem, hogy hazai pályán, a teljes hazai publikum előtt nem fogják félvállról venni a párharcot a hazaiak és vélhetően begyűjtik a 3 pontot és megtartják a veretlenségüket.

A rájátszásban a Brugge 4-0-0-s mutatóval rendelkezik hazai pályán, míg a mai ellenfele idegenben 2-0-2-s mutatót alkotott ki. Ez idő alatt a Brugge 11-2-s gólátlagot hozott össze, ami annyit tesz, hogy mérkőzésenként 2,75-s gólátlagot hozott össze a csapat, míg az Antwerp minden találkozóján gólt kapott.

A Brugge hazai pályán kiváló mutatókkal rendelkezik, ma telt ház előtt léphetnek a pályára az idegenben gyengén teljesítő Antwerp ellen. (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz statisztikailag bőven reális a hazai győzelem. Én úgy vélem, hogy felteszik a szezonbeli teljesítményükre a pontot és nem fogják leadni ezt a meccset az Antwerpnek. Egy győzelem után sokkal jobban eshet számukra is elköszönni a szurkolóktól és úgymond így jobb lezárni egy szezont is. Ezért bizakodó vagyok, hazai pályán rendre győzött a csapat és az Antwerp se győzni jár idegenbe. Úgyhogy a hazai győzelemre ajánlok fogadást amelyre 1,66-s szorzóért cserébe bőven megéri “kockáztatni”.

Club Brugge – Antwerp (18:00)
Tipp: Club Brugge (Játékidő eredménye) odds:1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: