b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler League : Charleroi – Genk – 20:30

A belga bajnokság 7. fordulójának nyitómérkőzésére készültem. A pályán a 10., illetve 6. helyezett csapatok mérkőznek meg egymással.


I Charleroi – Genk I

A találkozón a gólokra fogok fogadást ajánlani és ennek több oka is van. Az első ilyen indok, hogy a várható gólszámadatok alapján mindkét csapattól várható legalább 1-1 gól. A Genk 6 forduló után 3-1-2-s mutatóval rendelkezik és 9-7-s gólkülönbsége van a csapatnak, míg a Charleroi 5 mérkőzést követően 2-2-1-s mérleggel és 9-6-s gólkülönbséggel rendelkezik.

A várható gólszámadatok alapján 1,82, illetve 1,99 a két csapat mutatója. 

Ma is várható a Genktől egy gól, ám a képen látható Samata kihagyja a mostani mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti a a hazai együttes eddig minden fordulóban képes volt gólt szerezni és a legutóbbi mérkőzésüktől (Waasland-Beveren 0-4) eltekintve minden egyes alkalommal gólt is kaptak az ellenfelektől. Hazai pályán verték a kiváló védekezéssel rendelkező Antwerp csapatát 2-1-re,  illetve a Gent csapatával remiztek 1-1-s mérkőzésen. A Genk csapatát szerintem senkinek sem kell bemutatni. A vendégek a 3. fordulóban a Waregem ellen maradtak gól képtelenek, ám ezt megelőzően, illetve ezt követően is végig képesek voltak gólt szerezni. Ráadásul legutóbb 09.01-én döntetlennel zártak a Brugge otthonában, azt megelőzően pedig verték az Anderlechtet. Úgyhogy mindkét csapat képes valóban a gólszerzésre, ráadásul a hazai oldalon nincs egy hiányzó sem. A vendégek részéről viszont a jelenlegi házi gólkirály M. Samata hiányozni fog, ám rajta kívül csak a megszokott hiányzók nem lesznek a keretben. Egy szó, mint száz szerintem ezen a találkozón a gólváltás esélyes. Egyik csapat sem a védekezéséről híres és ez látható is, hiszen a Charleroi 4 találkozón kapott gólt, míg a Genk 6 fordulót követően szintén 4 alkalommal képtelen volt gól nélkül kihúzni a mérkőzést. Úgyhogy bizakodó vagyok és “B” kategóriába ajánlom a gólváltást, mint opciót fogadásként.

Charleroi – Genk (20:30)

Tipp:  Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: