b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler League : Antwerp – Charleroi

Egyben biztosak lehetünk, hogy a hangulatra panasz nem lesz! (Fotó : Getty Images)

A belga bajnokság EL rájátszás döntőjében két igencsak erős támadósorokkal rendelkező csapatok találkoznak egymással. Ezt az elemzést sem fogom sokáig húzni, hiszen a fejemben kialakult a mérkőzéssel kapcsolatos elképzelés és nagyon bízom benne, hogy nem lepnek meg a csapatok.


I Antwerp – Charleroi I

 

A találkozóval kapcsolatban ugyan egy döntőről beszélünk, de nagyon meglepne, hogy ha bármely együttes is a teljes védekezést választaná. Az egyik indok az ez ellen, hogy mindkét oldal veszélyes támadókkal rendelkezik, akik szinte minden egyes mérkőzésen képesek voltak gólt szerezni. A másik döntő érv, hogy az Antwerp védekezése nem igazán szuperált a rájátszásban, míg a Charleroi támadósora szinte ténylegesen minden egyes mérkőzésen képes volt gólt szerezni. Úgyhogy a defenzív futballt szerintem elfelejtik a mai napon a csapatok.

A két együttes a szezon során két alkalommal találkozott egymással. Elsőként az 1. fordulóban , amit szinte sose kezelek adatként, hiszen az első öt fordulóban bármikor felborulhat a papírforma, viszont a második mérkőzést már annál inkább, hiszen március 10-én 2-1-s mérkőzést játszottak a csapatok.

Egyben biztosak lehetünk, hogy a hangulatra panasz nem lesz! (Fotó : Getty Images)

A gólváltás már az első fél órában megszületett a második mérkőzésen, ami remek kiinduló alap lehet, de ugyanígy az előző fordulóbeli Charleroi mérkőzésen is sikerült nyernünk a gólváltással. Rövid és tömör leszek, 1,83 a mostani szorzó amely mindenképp tartogat magában értéket. Én erre, ha bátor lennék nagyobb tétet is ajánlanék, de a földön maradok és mindössze 3 egységgel ajánlok fogadást a gólváltásra. Remélem, hogy a belga bajnokság kellő lezárása lesz ez a meccs és ténylegesen nem okoznak csalódást a felek. Abban biztos vagyok, ha az első játékrészben születik egy gól, arra egyhamar fog válaszolni a másik csapat is. Hiányzókat nagyon nem kell említeni, hiszen mindkét oldalon a teljes keretekre lehet számítani.

Antwerp – Charleroi (15:00)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,83 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: