Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

„Jó döntés volt csatlakozni!” – előfizetői interjú

A mai interjúalanyunk K. Imre, aki 2021. novemberében csatlakozott a prémium „gold” szolgáltatásunkhoz és leírta, hogy mit is tapasztalt meg az elmúlt hónapokban.

Kezdjük rögtön azzal, hogy hogyan találtál rá a szolgáltatásunkra és miért döntöttél az előfizetés mellett?!

K. Imre: A közösségi oldalakon már egy jó ideje követtem több sportfogadással foglalkozó oldalt, csoportot, és a hirdetések között tűnt fel a b&wtips. Pont egy akciós előfizetési lehetőség volt akkor, és gondoltam kipróbálom a szolgáltatást. Persze megnéztem a weboldalt is, és az ott olvasott vélemények, és leírások alapján nagyon korrektnek véltem az oldalt és ezért is döntöttem az előfizetést melett, melyet azóta se bántam meg! „Jó döntés volt csatlakozni!”

Ennek nagyon örülünk! Ahogy látható az előfizetés történetedben, 2021. novembere óta a prémium és prémium “gold” szolgáltatás aktív előfizetője vagy. Köszönjük a töretlen bizalmat! Ez idő alatt milyen tapasztalataid vannak a szolgáltatással kapcsolatosan?

K. Imre: Igen 2021. november óta előfizető vagyok, és összességében nagyon pozitív tapasztalatom és véleményem van a szolgáltatással kapcsolatban. Az első hónapban még csak kisebb bankkal álltam neki a fogadásoknak. Aztán ahogy láttam hogy egyre több fogadás nyertes, így emeltem a bankot, és magasabb téteket használtam. A Januári hónap nagyon jól alakult, szinte rendre jött minden ajánlás. A február és március nem az elképzelések szerint alakultak, de mivel már kb. 8 éve fogadok, megtanultam kezelni a vesztes időszakokat is, és a bankrollt betartva „túléltem” ezt az időszakot. Áprilistól újra visszajött a nyerő széria ami azóta is tart. Nagyon jónak tartom, hogy minden tipphez korrekt elemzés tartozik, és minden nap, hónap után le van írva, hogy az adott időszak hogy alakult, nincs elsumákolva, ha egy hónap vesztesen zárult. Olyan fogadási opciók vannak, amit eddig nem vagy csak ritkán használtam (pl. büntetőlapok, amerikai sportok), és rájöttem, hogy nagyon jó fogadásokat lehet kötni. Pozitívum számomra még hogy több sportág is szerepel a fogadások között, és minden időszakban vannak tippek. Szintén nagyon jónak tartom a privát chatet a telegramon, ahol mind az ajánlásokról, mind egyéni elképzelésekről is lehet beszélni, ötletelni a többi előfizetővel, és mindenki próbál segíteni a másiknak, ha valami kérdés van. Bár én még csak november óta vagyok tag, de véleményem szerint nagyon jó a közösség.

Sokak számára leginkább ez a kérdés lehet érdekes. A csatlakozás óta elégedett vagy az elért profitoddal?

K. Imre: Teljes mértékben elégedett vagyok az eddig elért profittal és úgy gondolom ez az elkövetkező időszakban még tovább fog emelkedni.

Te mit tanácsolnál azoknak, akik most csatlakoztak a szolgáltatásunkhoz? Mire figyeljenek?

K. Imre: Hosszú távon gondolkodjanak a sportfogadásról, mert szerintem úgy érdemes és lehet megfelelő profitot elérni, amihez a b&wtips remek és részletesen kielemzett fogadásokat ad! Ne csüggedjenek és veszítsék el a bizalmukat egy esetleges rossz széria után, mert a rosszat mindig követi egy sokkal jobb sorozat. Gondolok itt pl. az áprilisi brutális 151 oddsos tippre. Végül mindenképpen tartsák be a bankrollmenedzsmentet!

Jöjjön akkor egy utolsó kérdés. Lenne esetleg olyan amin változtatnál, vagy javítanál az általad igényelt szolgáltatásban?

K. Imre: Én teljesen megvagyok elégedve a szolgáltatásokkal. Szerintem teljesen rendben van mindegyik! Én nem változtatnék rajta.

Köszönjük szépen, hogy elmondtad a véleményed! Elég részletesre sikerült ez az interjú. Sok sikert kívánunk a továbbiakban és kívánjuk, hogy a jövőben is hasonló sikereket érjünk el!

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d