b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jégkorong ötletadó: CSZKA Moszkva ma is behúzza a győzelmet?

Gyenge kínálat, kontra egy kiszámítható jégkorong találkozó? Ugyan ne vicceljük el ezt a dolgot, hiszen a jégkorong sosem lesz az a sport, ahol azt tudnánk mondani, hogy ez fix hazai, avagy vendég. Ennek ellenére a mai nap az orosz KHL-ben az a CSZKA Moszkva csapata lép a jégre, akik utóbbi időben kirobbanó formában játszanak és 25 mérkőzés alatt 15-6-0-4 a mutatójuk.


I Torp. Nyizsnyij Novgorod – CSZKA Moszkva – 17:00 I


Ugyan a vendégek teljesítménye nem mondható meglepőnek, hiszen évről évre az élmezőny részét képzik, viszont sokak nem vártak ilyen “magabiztos” menetelést az egyesülettől. Gyakorlatilag utóbbi időben rendre gáláznak, avagy szoros mérkőzésen de begyűjtik a kötelező pontokat. Legutóbb a 2. helyezett SZKA Szentpétervár ellen nyertek 3-1-re, illetve a 3. pozícióban lévő Jokerit Helsinkit is 5-0-val búcsúztatták. A mai ellenfelük is elkapta utóbbi időben a “fonalat”, viszont számunkra a győzelmük ma szinte elképzelhetetlen. Remekül védekezik a CSZKA, illetve kiválóan támadnak és ez ma igencsak nagy falatnak ígérkezik a Novgorod csapatának. A hazai oldal 25 fordulót követően 10-4-5-6-s mutatóval rendelkezik és 79:69 a gólkülönbségük. Ez a kapott gól mennyiség pedig nem számít a legjobb mutatók közé, főleg ha megfigyeljük a mai ellenfelük mutatóit, hiszen a CSZKA 25 forduló alatt mindössze 31 gólt kapott, ami kimagasló teljesítménynek számít a 25 csapatos mezőnyt tekintve. Ennek megfelelően ma bíznánk ismét a vendégekben és a jégkorong alapját tekintve, egy jó védekezéssel megnyerted a meccset elven, ma bizalmat szavaznánk egy alacsonyabb, ám annál biztosabb opciónak, ami a CSZKA végső sikerében rejlene. Ismét a Bet365 portál szorzóit vettük figyelembe, ahol 1,47-s szorzóért tudunk fogadást kötni a vendégek végső sikerére!

Torp. Nyizsnyij Novgorod – CSZKA Moszkva (0-3) Tipp: CSZKA Moszkva (A mérkőzés győztese)✔️ odds:1,47

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: