b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Izlandi PL: Gólokban gazdag mérkőzésre számítunk!

Az előző kiírásban kupadöntőt nyert a Valur. (Fotó: Getty Images)

Egy újabb hét veszi kezdetét a júliusi hónapban és a hétfői nap folyamán egy izlandi futballmérkőzést elemeztünk ki számodra.

Az izlandi bajnokságról köztudott, hogy elég sok mérkőzés zár több góllal. Sok esetben akár 4-5 találat is reális lehet, de ha megnézzük az idei kiírást, akkor látható, hogy a csapatok döntő többsége mérkőzésenkénti 3.2-3.5 körüli átlaggal rendelkezik. Ez pedig valami egészen elképesztő. A 12. fordulóban pedig két igencsak gólerős csapat fog egymással találkozni, ugyanis a jelenleg ötödik helyen álló Valur és a hetedik Keflavik összecsapását láthatjuk. A Valur idén gyengébben kezdett, de messze van még a szezon vége és az utóbbi hetekben azért már sikerült a jobb szereplés a csapatnak. A hazaiak 11 fordulót követően 20:15-ös gólkülönbséggel állnak, ami számunkra mindenképp bizakodásra ad okot. A Keflavik is az utóbbi hetekben kezdte megtalálni a játékát és ennek megfelelően az utóbbi négy mérkőzésén már rendre képes volt pontot szerezni a csapat. Esetükben ami negatívum az a védekezés, hiszen a védelem 11 forduló alatt már 20 kapott gólnál jár..

A Keflavik az utóbbi fordulókban már jobb eredményeket ért el és így joggal bizakodhatnak a játékosok. (Fotó: GettyImages)

Számunkra ami mindenképp mérvadó volt az a Keflavik teljesítménye. A vendégek ugye jó formába kerültek az utóbbi hetekben, a támadósoruk igencsak hatékony, de a védelem majdhogynem minden meccsen képes két-három gólt összeszedni. A Valur pedig idén is ontja a gólokat, úgyhogy ma is borítékolva vannak a találatok. A hazaiak minden egyes hazai meccsükön képesek voltak gólt szerezni és egyetlen egy mérkőzéstől eltekintve rendre két, vagy több rúgott góllal zártak. Ami szintén bizakodásra adhat okot, hogy a Valur védelem sem a legerősebb és példának okáért a hazai mérkőzéseken mindössze egyszer fordult az elő, hogy ne kapott volna gólt a csapat. A felek egymás elleni eredményei is beszédesek, hiszen a legutóbbi kevés gólos mérkőzéstől eltekintve szinte minden egyes meccsen szállították a 2.5 gól feletti opciót és a gólváltást is. Úgyhogy látva a csapatok idei eredményeit, mi bízunk benne, hogy ismét egy gólokban gazdag mérkőzést alakítanak ki és ennek megfelelően a 2.5 gól feletti opcióra, illetve a gólváltásra ajánlunk fogadást, amit a legtöbb fogadóirodában 1.75-1.85-ös szorzókon lehet megtalálni!

Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: