b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Itt az idő prémiumra váltani!

{"subsource":"done_button","uid":"0E6CC9EC-C29F-42F5-84A0-C630B4D6C052_1614792808748","source":"other","origin":"gallery","source_sid":"0E6CC9EC-C29F-42F5-84A0-C630B4D6C052_1618847265693"}

Roppantul nehéz időket élünk át továbbra is a koronavírus miatt, de lassan kijelenthető, hogy “látható a fény az alagút végén”. A szolgáltatásunk ugyan nem szenvedte meg ezt az időszakot, hiszen az utóbbi hónapokban is képesek voltunk nyereséget kialakítani, de szeretnénk egy újabb akcióval kedvezni számotokra. Jelenleg 304 aktív előfizetővel dolgozunk együtt és a mostani akciónk mindaddig tart, amíg el nem érjük az 500. prémium előfizetőt! Amennyiben gondolkozott eddig a prémiumra váltáson, akkor ténylegesen itt az ideje! Ahogy átlépjük az 500 fős határt, az akció véget ér!

(Az akció kezdetének ideje 2021.04.19. 18:00. Az akció végének ideje az 500 fős határ átlépése, vagy 2021.12.31. 23:59.)

A szervező fenntartja a jogot, hogy az akciót a megadott feltételek teljesülése előtt megszüntesse.

Legyen Ön is előfizetőnk!

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. Ennek köszönhetően eredményeink a hazai versenypiacon igencsak kimagaslónak mondhatóak és mivel a korrektség nálunk alapelvnek számít, így a megosztott elemzéseinket, illetve statisztikai ajánlásainkat nap, mint nap rögzítjük, hogy Ön is meggyőződhessen a szolgáltatásunk sikerességéről!

Tekintse meg a legfrissebb elemzéseinket!

Mit mondanak akik már előfizettek?

K. György
K. György
Tovább olvasom
"Több oldalon próbálkoztam már, de messze ők a legeredményesebbek és legmegbízhatóbbak. Tényleg produkálják a hírdetett eredményeket, sokszor túl is szárnyalják azt. Bármilyen problémád, kérdésed van azonnal segítenek. Személy szerint maximálisan elégedett vagyok és csak ajánlani tudom őket!"
Sz. Balázs
Sz. Balázs
Tovább olvasom
"Részletes elemzések, jó hangulatú csoport. Ami a legfontosabb, hogy profitàbilis! Sok helyen voltam màr, de nem véletlen hogy lassan egy éve itt vagyok! Jani munkàja előtt le a kalappal, nem semmi! Köszönöm."
K. Roland
K. Roland
Tovább olvasom
"Rengeteg csoportot kipróbáltam már, de mind csalódás volt. Ellenben ti profik vagytok és végre pluszban vagyok a tippmix terén."
Előző
Következő

Szolgáltatásaink

Sport- és adatelemzés

Heti szinten több bajnokság mérkőzése kerül kiértékelésre a rendszerünkben. Ennek köszönhetően pedig, mint kezdő, mint rutinos sportfogadók kihasználhatják a rendszerünkben rejlő esélyeket. A kiértékelések szempontjából többféle opciót veszünk számításba és ezek esélyessége szerint ajánlunk fogadást az adott találkozókra. Ráadásul a várható gól- és pontszám előrejelzéseinknek köszönhetően a találkozó kimenetelével kapcsolatosan is reális képet kaphat. Elemzéseink esetében szinte minden sportág szerepel a kínálatunkban. Kellő rutinnal, illetve a statisztikai rendszerünknek köszönhetően könnyebben tudjuk kiválasztani a napi kínálatokból a magasabb esélyességgel rendelkező mérkőzéseket, mint a versenypiacon lévő konkurenseink. Természetesen nem csak a statisztikai adatokra alapozva hozzuk meg a döntéseinket. Minden elemzésünk esetében alapos háttér információkat, illetve a szubjektív véleményünket is számításba vesszük. 

Győződjön meg A KORREKTSÉGÜNKRŐL!

Bizonyosodjon meg a szolgáltatásunk korrektségéről és megbízhatóságáról. Kattintson a lenti gombokra, amelyeken keresztül megtekintheti az elemzéseink és a statisztikai rendszerünk archívumát és azok eredményeit.

Elemzések

Statisztikai rendszer

Statisztikai rendszer

A keresőrendszerünkben minden egyes aktív bajnokság mérkőzéseinek több napos, akár hetes kínálatát láthatja. A mérkőzések több szempont alapján kerülnek kiértékelésre és a várható gól- és pontszámadatoknak köszönhetően reális képet tudunk nyújtani az Ön számára az adott találkozókkal kapcsolatosan. A keresőrendszerben a legesélyesebb opciók kerülnek feltüntetésre, ennek köszönhetően Ön könnyedén átláthatja az adott napi kínálatot.

Fogadási opciók

Mivel a futballbajnokságokat többféle szempont alapján értékeljük ki, így a keresőrendszerben látható legesélyesebb predikció mellett az oldalon a gólok, szögletek és büntetőlapok esélyeivel kapcsolatos kiértékeléseket láthat. A gólok esetében az 1.5 O/U, 2.5 O/U és gólváltás opciók kerülnek kiértékelésre, míg szögleteknél a 9.5 O/U line-t vesszük számításba. A büntetőlapok kiértékelésénél a 4.5 U/O line-t preferáljuk.

Prémium szolgáltatás

5999 Ft / 30 nap
  • Korlátlan hozzáférés
  • Korrektség és megbízhatóság
  • Statisztikai rendszer korlátlan használata
  • Várható gól- és pontszám adatok
  • 500+ csapat statisztika
  • 5 sportág
  • Prémium elemzések
  • Élő tippek
  • Email alapú konzultáció
  • Bankrollmenedzsment és stratégia
AKCIÓ!

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: