Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Itt a 2023-as év első akciója! Duplázd meg az előfizetésed!

Ahogy azt az év eleji tervezetünkben is jeleztük, a 2023-as esztendőben három villámakcióval, ill. két nagyszabású akcióval készülünk a követőink, illetve ügyfeleink részére! Az első villámakciónak pedig eljött az ideje! 

Vásárold meg Te is a nagy tétes, vagy a full pack szolgáltatásaink valamelyikét 2023. január 20. és február 10. között és mi az előfizetésed megduplázzuk! Tehát egyet fizet, kettőt kap alapon működik az év első villámakciója!

Minden amit tudni akarsz a „Duplázd meg az előfizetésed” villámakcióról!

Miért jó ez Nekem?
A két legnépszerűbb szolgáltatásunkra hozunk nem mindennapi kedvezményt, ugyanis ez a mostani felér egyfajta 50%-os „leárazással”  is, hiszen egy havi tagságért, két hónapot írunk jóvá az egyenlegeden. Mivel a sportfogadást hosszútávon érdemes nézni (ugyan két hónap nem tartozik ide.), így 60 nap alatt bőven leszűrheted azt, hogy mire is vagyunk képesek és bízunk benne, hogy a következő hetekben, illetve hónapokban is képesek leszünk nyereséget kialakítani magunk, illetve az ügyfeleink számára!

Hogyan tudok kedvezményesen vásárolni?
Nagyon egyszerű dolgod lesz, ugyanis január 20-tól csak meg kell vásárolnod az említett szolgáltatások (nagy tétes, vagy full pack) valamelyikét és a rendszerünk automatikusan jóváírja számodra a két havi tagságot. Ha nem tudtad volna, a 2023-as évtől minden elemzésünk, illetve ajánlásunk a weboldalon érhető el és olyan fejlesztést sikerült létrehoznunk, amelynek köszönhetően a „Fiókom” menüpontban minden alapinformáció, beleértve az általad igényelt szolgáltatások listája, illetve azok lejárati ideje is megtekinthetővé vált! Ez az automata rendszer pedig lehetővé teszi azt is, hogy Te aktív előfizetés birtokában azonnal megtekinthesd az elemzéseinket a weboldalon az „Elemzések” menüben!

Hogyan tudok fizetni?
A szolgáltatásainkat banki átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel lehet kifizetni a pénztár oldalon. Ehhez természetesen először a nagy tétes, vagy a full pack szolgáltatásaink valamelyikét először a kosárba kell helyezned. Ezt az „Előfizetés” menüpontban, vagy ha kicsit lentebb görgetsz, akkor egy kattintás után megteheted!

Hogyan kapom meg az általam előfizetett szolgáltatás tartalmát?
Az előfizetési díj beérkezése után, ha bankkártyával egyenlítetted ki azt, akkor szinte azonnal láthatod a tartalmainkat az „Elemzések” menüpontban. Amennyiben a banki átutalást választottad fizetési módként, úgy várnod kell egy kicsit az aktiválásra, hiszen ezt manuálisan végezzük el, de ebben az esetben is maximum 24 órán belül tesszük a dolgunkat! (Döntő többségben maximum egy óra szokott lenni az előfizetés feldolgozási ideje banki átutalások esetén.)

Más kuponokat használhatok az akció során?!
Természetesen! Amennyiben van kedvezményre feljogosító kuponod, így azt felhasználhatod az akció keretein belül. Ezért érdemes letöltened a mobilodra a Google Play, illetve App Store webáruházakból az ingyenes applikációnkat! Csak keresd a b&wtips applikációt, vagy tekintsd meg az app bemutatkozó oldalát, ahol egy kattintással átnavigálunk téged a számodra megfelelő áruházba! Ha érdekel az app leírása, kattints de! 

Meddig érvényes az akció?!
Az akció 2023. január 20-án indul és február 10-ig tart! Viszont a villámakció korlátozott számban igényelhető és csak az első 50 előfizetőre vonatkozik a kedvezményünk! Ahogy elértük az 50. vásárlót, onnantól megszűnik a „Duplázd meg az előfizetésed” villámakciónk!

Legyél Te is sikeres sportfogadó és ne csak a tőkéd, hanem az előfizetésed is duplázd meg velünk!🔥

NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS

19999

Ft/hónap

Prémium „FULL” PaCK

34999

Ft/hónap

Szolgáltatásunkról

Sportfogadásból profitálni nem egyszerű dolog ezt tudjuk, de mi pont ezért működünk már évek óta, hiszen képesek vagyunk rövid- és hosszabb távon is profitábilis szolgáltatásként működni. Büszkeséggel állíthatjuk azt, hogy immáron több, mint 100 pozitív előfizetői visszajelzése van a szolgáltatásunknak, ami nem a véletlen műve! Mivel szeretünk az előfizetői igényeknek megfelelni, így összességében négy különböző előfizetés közül választhatsz kedved szerint. A szolgáltatásainkban rendszerint többféle sport is szerepet kap. Így az elemzéseink labdarúgás, kosárlabda, jégkorong, tenisz, amerikai futball, kézilabda, darts, futsal, e-sport és további sportokból is készülhetnek. A legtöbb elemzés természetesen a labdarúgás kínálatból érkezik, hiszen a várható gólszám előrejelzéseinknek köszönhetően, még pontosabb képet kapunk az aktuális kínálat mérkőzéseinek kimeneteleivel kapcsolatosan. Hadd mutassuk be neked a szolgáltatásainkat! Részletes tájékoztatóért kattints a lenti gombra!

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: