ITF Palm Coast: Teniszelemzések

A mai naptól kezdve beindul a teniszszezonunk és innentől napi 1-2 tippel készülünk az alacsonyabb szintű teniszmérkőzésekből is. Most elsőként egy ITF találkozóval kezdünk, ami Palm Coast-n (USA) kerül megrendezésre. A nyolcaddöntőben salak borításon két párharcot ajánlott számunkra a partnerünk, amelyekben óriási esélyek vannak. FONTOS: Minden teniszelemzésünk a bet365 fogadóportálon megtalálható a Teniszmérkőzések – Teljes Lista mezőt megnyitva megtalálod a mérkőzéseket!


I A. Petrone – P. Krainik I

A mérkőzést figyelembe véve 66,5%-s esélyt kaptunk Petrone sikerére. Az indok egyszerű a teniszező ugyan az ATP ranglistán lentebb rangsorolt, mint a mostani ellenfele, viszont salak borításon igencsak otthonosan mozog és ez a mostani ellenfeléről nem mondható el. Krainik megszenvedett már az első fordulóban a tornán, míg Petrone egy 6-1,6-4-s mérkőzésen lépett túl az ellenfelén. Ami biztos, hogy az olasz jóval több mérkőzést játszott már salak borításon és ebben az évben eddig 3:1 a mutatója. A mai ellenfele 2018-ban mindössze 5 alkalommal lépett salak borításon pályára 2:3-s mutatóval zárt, illetve azt megelőző években is 3,2,2,12 alkalommal lépett ezen a borításon pályára és nem mellesleg 0:3, 0:2, 0:2 és 3:9-s mutatókkal zárt. Összességében tehát Petrone sokkal rutinosabban játszhat ezen a borításon és látható volt előző évben is, hogy 26 alkalommal pályára lépett 13 alkalommal nyerni is tudott és kétszer döntőig is menetelt az olasz. Úgyhogy érdemes lehet ma favorizálni a sikerét, amelyre a Bet365 portálon 1,55-s szorzóért lehet fogadást kötni!

A. Petrone – P. Krainik (17:30)
Tipp:A. Petrone (A mérkőzés győztese) odds:1,55 “C”  kategória Tét: 2 egység

I D. Popko – N. Alverez I

A találkozón 69%-s eséllyel van favorizálva D. Popko. Aki a jelenlegi ATP ranglisták alapján több, mint 200 helyezéssel megelőzi a mai ellenfelét. Hasonlóak az érvek ezen a találkozón is, hiszen Popko előző évben 12 alkalommal lépett pályára salakon ebből 7 alkalommal nyerni tudott és ugyan most az évben eddig 2:1 a mutatója igencsak jól szerepel. Azt megelőző években pl 2017-ben tornát is nyert salak borításon, míg a mostani ellenfele Alvarez inkább kemény borításon tudja kamatoztatni tudását és ennek is köszönhető az ATP helyezése. Alvarez a jelenlegi idényben 3:1-s mutatóval áll, viszont az ezt megelőző években 2015-től-2019-ig 11 alkalommal lépett pályára mindössze salakon és tavaly minden mérkőzését bukta. Kemény borításon 11:2 volt előző évben a mérlege és ekkor nyert egy ITF tornát is. Egy szó, mint száz Popko is a maga salak “tapasztalatával” megverheti a mai ellenfelét, viszont ez már jóval rizikósabb tipp, hiszen Alvarez remek adogató. Mindezek ellenére látva, hogy nem igazán szerepelt sokat salakon lehet bízni Popko játékában, aki leginkább ezen a borításon tudja kamatoztatni a tudását.

D. Popko – N. Alverez (17:30)
Tipp:D. Popko (A mérkőzés győztese) odds:1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység