b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ismételten remek eredményekkel zártunk!

Vajon hazai pályán megnyeri az első mérkőzést a Barcelona, vagy a Liverpool egy szoros mérkőzésen döntetlent, vagy győzelmet ér el? (Fotó : Getty Images)

A péntek és a szombati eredmények után, itt volt az ideje, hogy összeszedjük magunkat és hozzuk a tőlünk elvárt eredményeket és mutatókat. Ennek megfelelően vasárnap, már olyan meglátásokkal és olyan találkozókkal érkeztünk, amelyek várhatóak voltak, viszont itt a szezon végére rengeteg csapat felemelt kézzel és már-már érdektelenül lépett pályára ismét. Viszont egy elmondható, hogy sikerült ezt a két napos mélypontot a vasárnapi teljesítménnyel kozmetikázni..


A “Single”, illetve a “15 napos” prémium csomagjaink nyereségesen zártak! Ráadásul igencsak nagy téttel fogadtunk tegnap, a “15 napos” szolgáltatás esetében 30 egység volt az ajánlott tét, míg a “Single” csomagnál 12,5 egységet kockáztattunk. Mindkét tippünk nyert, ezáltal a két szolgáltatás, illetve az “ALL IN” prémium csomag is szép profittal zárt. Viszont a tökéletes napba a “Részletezz és nyerj!” csomag tippje a Chelsea-Liverpool találkozón várt gólváltás nem született meg és ez rontott bele. Bár tegyük hozzá, hogy ez volt az a találkozó, ahol statisztikák alapján várható volt a gólváltás,viszont mi a legkisebb téttel, az-az 5 egységgel fogadtunk erre a találkozóra!


31961066_1659028557465863_7684270265815007232_n.jpg
Tegnapi nyertes tippjeink.

A szolgáltatásunk tehát ismét nyereségesen zárult, ráadásul a maradék próbaidőszakra jelentkező sportfogadó is nyereségesen zárt, hiszen a “15 napos” csomag tippjeit osztottuk meg velük! Amúgy a próbaidőszak 15. megosztást követően 13 nyertes és 2 vesztes tippel áll, amely remek mutatónak számít és igencsak biztató lehet, minden bizonytalankodó ember számára!

CSATLAKOZZ TE IS A PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSUNKHOZ – TOVÁBB!

0
%d bloggers like this: