b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ismét ötletelünk!

Tegnap fantasztikus napot tudhattunk magunkénak, hiszen min a prémium tippadásunk, mint a megosztott ingyenes tippjeink is nyereségesen zártak!

Mai nap is megvannak a magunk ötletei és hozunk is nektek egy biztosabbnak tűnő választást Spanyolországból, illetve egy számunkra szinte érthetetlen oddsot, amit csak ajánlani szeretnénk nektek!

A “biztosabbnak” vélt tippünk:

Eibar – Girona (10059 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,80

A spanyol találkozón két olyan csapat fog egymásnak esni akik a mérkőzéseik nagy százalékában képesek a gólszerzésre. A hazaiak a 12. pozíciót foglalják el, míg a vendégek a 9. helyen tanyáznak jelenleg. Az Eibar legutóbbi 5 hazai találkozóján mindig szerzett legalább egy gólt, illetve az 5 találkozón 3-1-1-s mérleget tudhat magáénak a csapat. A vendég Girona remek szezont fut. Legutóbbi 5 idegenbeli találkozóján mindig szereztek gólt és a legutóbbi 10 mérkőzésükén mindössze egyetlen egyszer kaptak ki akkor is az Athletic Bilbao otthonában. Véleményünk szerint a két “kis” csapat ma egymásnak eshet és ennek eredményeként jöhetnek a gólok. A hazaiakat erősebbnek érezzük, viszont a Girona már pár nagyobb csapatot meglepett már az idén, így nem írnánk le őket sem! Az opciónk tehát a gólváltásra esett!

A másik érdekesnek vélt oddsunk pedig Belgiumból “érkezik”, ahol véleményünk szerint egy roppantul izgalmas és gólokban gazdag találkozót láthatunk, viszont a fogadóirodák nem várják a gólokat a találkozón. Utánanéztünk és a vendégek oldaláról a hazaiak két gólvágója a kezdőcsapatban kap szerepet, míg a hazai oldalon sincsenek óriási változások a keretben. Véleményünk szerint várható lesz a gólváltás és a bátrabbak egy ilyen oddsért bátran behúzhatják!

Gent – Charleroi (17638 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:2,00

Sok sikert a mai napra és köszönjük a rengeteg biztató üzenetet és kedveléseket!

0
%d bloggers like this: